Banner 980x90

Sporta zāle individuāliem treniņiem un grupu nodarbībām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Aiz loga ar katru dienu kļūst arvien siltāks un jaukāks laiks, un tas nozīmē, ka drīz būs klāt arī peldēšanas sezona. Tādēļ ir laiks parūpēties par savu figūru. Daudzi to dara vienatnē, piemēram, skrienot vai braucot ar velosipēdu. 

Piekopjot sporta aktivitātes kompānijā, regulāri apmeklējot sporta zāli, iegūt izsapņoto figūru var maksimāli īsā laikā. Ja vēl neesi kādas sporta zāles pastāvīgais klients, tad ir vērts par tādu kļūt.

Kas jāņem vērā, izvēloties sporta zāli?
Ja ieklausāmies pieredzējušu sporta klubu apmeklētāju stāstītajā, tad lielākā daļa norāda, ka, pirmkārt, būtiska ir sporta kluba atrašanās vieta. Jo tas būs tuvāk tavai dzīvesvietai, jo labāk. Ja uz sporta klubu dodies pēc garas darba dienas, tad, protams, nav vēlēšanās vēl mērot tālu ceļu uz sporta zāli. Tādēļ ieskaties internetā un apskati sporta klubu piedāvājumu, kas ir salīdzinoši netālu un tavām mājām.

Kā otrs būtiskākais aspekts sporta kluba izvēlē ir aprīkojums. Ja esi pārliecināts, kādus vingrinājumus labprāt veiksi, tad uzzini, vai sporta zāle var nodrošināt ar nepieciešamo inventāru – specifiskiem trenažieriem, vingrošanas, svarcelšanas un citu atribūtiku.

Treškārt, ja apmeklē sporta zāli pirmoreiz, tad tev ir jābūt iespējai tikties ar treneri-konsultantu. Tas būs profesionāls cilvēks, kurš iepazīstinās ar trenažieru zāli, izstāstīs kādām muskuļu grupām katrs trenažieris ir domāts, un kā tie darbojas. Tāpat kopīgi pārrunājot klienta vēlmes, ieteiks viņam individuāli vispiemērotāko nodarbību veidu.

Ja esi izvērtējis svarīgākos sporta kluba izvēles kritērijus, tad pievērs uzmanību arī:
• sporta kluba interjeram (vai tas ir mājīgs un gaumīgs);
• servisam (kāda ir apkalpojošā personāla attieksme pret savu darbu un klientu);
• pakalpojumu cenai (vai sporta zāles pakalpojumu kvalitāte atbilst izvirzītajai cenai);
• darba laikam (ja esi strādājošs cilvēks, tad meklē tādu sporta klubu, kas ir atvērts līdz pat vēlam vakaram);
• papildus pakalpojumiem – atpūtas un relaksācijas telpām (vai tev būs iespēja apmeklēt arī pirti, saunu vai nodoties uzmundrinošai masāžai).

Lai neapjuktu starp daudzajiem piedāvājumiem, paturi prātā savas prasības. Piemēram, daudzi Rīgā un tās apkaimē dzīvojošie ir iecienījuši sporta klubu "Veselības Fabrika", jo tas būs piemērots kā individuāliem treniņiem, tā grupu nodarbībām. Ja nevari saņemties un doties viens pats uz sporta zāli, tad apjautājies saviem draugiem, radiem vai darba kolēģiem. Varbūt starp viņiem ir kāds, kurš labprāt apmeklētu sporta zāli kopā ar tevi.

Vairāk informācijas – http://www.vfabrika.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)