Banner 980x90

Šonedēļ notiks kapsulas iemūrēšana jaunā Valmieras peldbaseina pamatos

Piektdien, 12.februārī plkst.12.00 Valmierā, Rīgas ielā 91, notiks svinīgā kapsulas iemūrēšana jaunā Valmieras peldbaseina pamatos, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Justīne Deičmane.

Ja ziņots, ka 2.novembrī Valmieras pilsētas pašvaldībā tika parakstīts līgums starp Valmieras pilsētas pašvaldību un SIA "Arčers" par peldbaseina būvniecības darbu īstenošanu Vidzemes Olimpiskajā centrā.

Kā informēja Valmieras pilsētas pašvaldības priekšsēdētājs Jānis Baiks ("Valmierai un Vidzemei"), līgums ir noslēgts uz 20 mēnešiem, bet tiek pieļauts, ka būvēšanas process noritēs ātrāk, nekā plānots, un valmierieši drīzāk tiks pie jauna baseina pilsētā.

Kā ziņots, Valmierā taps peldbaseins, kuru plānots veidot atbilstoši Starptautiskās Peldēšanas federācijas prasībām, lai tajā varētu rīkot starptautiskas sporta sacensības un Peldēšanas federācija atzītu sasniegtos rezultātus, aģentūru LETA informēja SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" valdes priekšsēdētājs Artis Jansons.

Peldbaseina plānotais garums ir 25 metri (m). Tam būs astoņi celiņi, baseina dziļums no 1,2 līdz 2,3 m. Tiek plānots izveidot arī divus mazāka izmēra bērnu baseinus dziļumā līdz 0,9 m, tribīnes, kurās sportistiem līdzi just varēs 300 skatītāju, rehabilitācijas zonu ar baseiniem, vannām, pirtīm un terapijas kabinetiem, sauso treniņu zonu, 300 vietu ģērbtuves, medicīnas kabinetus, kā arī telpas tehniskajām vajadzībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)