Banner 980x90

Šonedēļ nodarbība topošajiem vecākiem par gatavošanos dzemdībām

Valmieras bērnu un ģimeņu centrā "Ideju māja" šonedēļ ar nodarbību par gatavošanos dzemdībām un to norisi turpināsies pasākumu cikls topošajiem vecākiem jeb "Jaunās ģimenes gaidīšanas svētki".

Ceturtdien, 11.decembrī, plkst.17.30
ar topošajiem vecākiem tiksies Valmierā un apkārtnē pazīstamā un atzītā vecmāte Antra Kupriša. Viņa klātesošiem stāstīs par dzemdību vietas izvēli, dzemdību plānu un dzemdību veidiem (t.sk. ūdens dzemdībām).

Tāpat topošie vecāki tiks informēti par dzemdību priekšvēstnešiem un to, kā sākas dzemdības un kad jādodas uz slimnīcu, ko ņemt līdzi uz medicīnas iestādi u.tml. Nodarbības dalībnieki arī uzzinās, kā norisinās dzemdības, kādas ir dzemdību pozas un kā labām atslābināties dzemdību laikā u.c. jautājumus.

Jau ziņots, ka vairāk nekā divu mēnešu garumā jaunajiem vecākiem "Ideju mājā" ir iespēja noklausīties praktiskas un noderīgas nodarbības profesionālu un sertificētu, reģionā un Latvijā atzītu speciālistu vadībā gan par zīdaiņa adaptāciju, gatavošanos dzemdībām, dzemdību norisi, krūts barošanu un vecāku emocionālo gatavību dzemdībām. Tāpat būs pieejamas nodarbības par mazuļu handlingu, fizisko slodzi un skaistuma kopšanu grūtniecības laikā. Pasākumus vadīs mazuļu aprūpes un krūts barošanas speciāliste Inese Kočāne, dzemdību speciāliste Antra Kupriša, fizioterapeites Klaudīja Hēla un Linda Kalniņa, psiholoģe Inese Taube u.c.

Kopumā "ideju māja" piedāvās astoņas nodarbības, apmeklējot lielāko daļu no tām, varēs saņemt zīmodziņu mātes pasē par gatavību ģimenes dzemdībām. Noslēgumā tiks organizēts arī Vidzemes slimnīcas dzemdību centra apmeklējums.

Nodarbības var apmeklēt gan topošā māmiņas, gan pāris kopā.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām pieteikties savlaicīgi, zvanot 27650440, rakstot info@imim.lv vai "www.imim.lv" sadaļā "Kalendārs".

Jāpiebilst, ka "Ideju māja" topošajiem vecākiem piedāvā arī citas nodarbības- fizioterapeita individuālās konsultācijas (fizioterapeite Linda Kalniņa), vingrošanu topošajām mammām (fizioterapeite Linda Kalniņa), relaksējošas masāžas topošai mammai (fizioterapeite Linda Kalniņa), individuālās konsultācijas par krūts barošanu (krūts barošanas speciāliste Inese Kočāne) un individuālās konsultācijas dzemdību pozās (fizioterapeite Klaudija Hēla).

 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)