Banner 980x90

Šogad "Ledus Gladiatoru" sezona pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu

Foto: Edgars Vaivads
Foto: Edgars Vaivads

"Ledus gladiatori" Vidzemes Olimpiskajā centrā (VOC) norisinās jau piekto gadu. Slidošanas sacensībās piedalās Ziemeļvidzemes skolu komandas un sacensības norisinās piecās klašu grupās, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Šogad sacensības visā to pastāvēšanas vēsturē, sasniegušas rekordlielus apmērus. "Ledus Gladiatoru" 5.sezonā piedalās 85 komandas, pulcējot vismaz 1020 slidotāju un apmēram 1000 atbalstītāju, kas kopā veido apmēram 2000 "Ledus Gladiatori" dalībnieku, papildus vēl vismaz 100 skolotāju.

Dalībnieki sacenšas 4., 5., 6., 7. un 8.klašu divīzijās. Katra komanda aizvada trīs oficiālos treniņus instruktoru pavadībā, tā uzlabojot un attīstot savu slidošanas prasmi, lai sacensību izskaņā spētu uzrādīt pēc iespējas labāku rezultātus.

Piecu gadu laikā slidošanas sacensības "Ledus Gladiatori" ir augušas ar katru tās darbības gadu, iegūst aizvien lielāku atpazīstamību un popularitāti skolnieku vidū, kļūstot par lielākajām skolu slidošanas sacensībām visā Latvijā. Skolu komandas pārstāv dažādas Ziemeļvidzmes pilsētas, tajā skaitā Valmieru, Limbažus, Cēsis, Valku, Rūjienu, Mazsalacu u.c., kā arī reģiona lauku skolas.

No otrdienas, 23.februāra līdz ceturtdienai, 25.februārim komandas Vidzemes Olimpiskajā centrā aizvada sacensību finālus, kuros cīnās par piektās sezonas uzvarētāja godu un titulu.Tāpat šis ir veids, lai jautri pavadītu laiku VOC sagatavotajos konkursos un sadarbības partneru piedāvātajās atrakcijās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)