Banner 980x90

Šogad Lielajā Talkā sakops 26 publiskās teritorijas Valmierā

Sigulda24.lv
Sigulda24.lv
Šogad Lielās Talkas ietvaros, sestdien, 23.aprīlī Valmierā iedzīvotāji sakops 26 publiskās teritorijas, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Ir saņemti 23 individuālie talku pieteikumi pilsētas sabiedriskajās vietās. Valmieras pilsētas pašvaldība organizē un aicina iedzīvotājus piedalīties arī divās publiskajās talkās, sakopjot mežus pie Valmieras estrādes, kā arī zaļās teritorijas pie Dzelzs tilta Gaujas labajā krastā. Valmieras pilsētas pašvaldības darbinieki un domes priekšsēdētājs Jānis Baiks kopā ar Latvijas Republikas Ministru prezidentu Māri Kučinski, Valmieras uzņēmēju konsultatīvās padomes pārstāvjiem, un māksliniecēm Signi Vanadziņu un Elitu Patmalnieci sakops Valmieras Ziedu gravas apkārtni.

Pirmās talkas Valmieras pilsētā tiek rīkotas jau pirms Lielās Talkas dienas, sakopjot gan Pauku priežu teritoriju, gan upītes krastus pie Karātavu kalniņa, gan Ģīmes ezeriņa krastus.  Taču visvairāk talku notiks sestdien, Lielās Talkas dienā, kad plānots sakopt teritorijas gan Valmieras pilsētas mežos, gan uzņēmumiem un organizācijām piegulošajās teritorijās. Plānota arī teritorijas ap stadionu un Sajūtu parku sakopšana.

Talku sākums 23.aprīlī ir plkst.10.00. Ikviens, kas vēl nav izlēmis, kur sestdien talkot, aicināts pulcēties Valmieras pilsētas estrādē vai Leona Paegles ielas krustojumā ar taciņu, kas ved uz Dzelzs tiltu, un piedalīties Gaujas zaļo teritoriju un estrādes mežu sakopšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)