Banner 980x90

Skolēniem zemāki rezultāti eksāmenos, atsavina alkoholu, sākusies Latvijas olimpiāde

Foto: Lita Krone/ LETA
Foto: Lita Krone/ LETA
Ceturtdien, 30.jūnijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Divas reizes palielinājies centralizēto eksāmenu nenokārtojušo skolēnu skaits

Centralizēto eksāmenu nenokārtojušo skolēnu skaits šogad palielinājies divas reizes, sasniedzot 234 skolēnus, aģentūra LETA uzzināja Valsts izglītības satura centrā (VISC).

Foto: Lita Krone/ LETAFoto: Lita Krone/ LETA

Liepājas apkārtnē atsavina lielu daudzumu nelegālā alkohola

Maija mēneša izskaņā Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki Liepājas apkārtnē atsavināja aptuveni divas tonnas nelegālā alkohola.

Foto: Valsts PolicijaFoto: Valsts Policija

"VTU Valmiera" pārtrauks bagāžas pārvadāšanu bez pasažiera

Drošības apsvērumu dēļ no piektdienas, 1.jūlija uzņēmuma SIA "VTU Valmiera" autobusos vairs netiks pārvadāta bagāža bez pasažiera, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē SIA "VTU Valmiera" sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Bulmeistare. 

Valmiera24.lvValmiera24.lv

Kompromisa rezultātā pedagogu algu reformai trūkst 4,8 miljoni eiro

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA), Latvijas Izglītības vadītāju asociācijas (LIVA), Izglītības un zinātnes ministrijas un Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) panāktā kompromisa rezultātā pedagogu algu reformai trūkst 4,8 miljoni eiro.

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

Ventspils pilsētas pašvaldība piešķir papildus finansējumu hokeja klubam "Venta 2002"

Ventspils pilsētas pašvaldība, rūpējoties, lai ventspilniekiem būtu daudzveidīgas iespējas sportot un aktīvi pavadīt savu brīvo laiku, ik gadu turpina pilnveidot sporta  infrastruktūru, kā arī sniedz finansiālu atbalstu sporta pasākumiem un sacensībām, augstas klases sportistu sagatavošanai, kā arī sporta skolai "Spars" un sporta klubiem.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Baritona Martaka un viņa sievas slepkavības lietā apsūdzētajam piespriež 17 gadu cietumsodu

Ventspils tiesa, šodien pasludinot spriedumu baritona Igora Martaka un viņa sievas Viktorijas slepkavības lietā, atzinusi dubultslepkavībā apsūdzētā vīrieša vainu un piespriedusi viņam brīvības atņemšanu uz 17 gadiem un sešiem mēnešiem, kā arī probācijas uzraudzību uz diviem gadiem, aģentūru LETA informēja Ventspils tiesas pārstāve Dace Grauziņa.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Grafiti zīmējumu konkurss Liepājā uz oficiālās grafiti sienas turpināsies visu vasaru

Lai Liepājas jaunieši vasaras brīvlaikā varētu parādīt savu māksliniecisko talantu un radoši izpausties, grafiti zīmējumu konkurss uz oficiālās grafiti sienas – stadiona "Daugava" žoga turpināsies visu vasaru – līdz 31.augustam. Labākā darba autors, ko izvēlēsies grafiti mākslinieks Kiwie, laimēs "Lokal Boards" skeitborda dēli.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Valmierā atklās bronzā atlietu Māra Štromberga BMX velosipēdu

Sestdien, 2.jūlijā, plkst.12.00 pie Vidzemes Olimpiskā centra (Rīgas ielā 91, Valmierā) tiks atklāts valmierieša, Olimpisko spēļu uzvarētāja Māra Štromberga bronzā atliets velosipēds kā apliecinājums tam, ka Valmiera ir vieta, kur attīstījies Latvijas BMX sporta veids.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Sākušās pirmās Latvijas IV olimpiādes sacensības

Ceturtdien, 30.jūnijā Cēsu Sporta kompleksā ar spēli starp Kocēnu novada un Cēsu novada sieviešu florbola izlasēm startēja Latvijas IV olimpiādes finālturnīrs florbolā, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Vilzēnu "puķu puikas" piepildījuši sapņus

17.jūnijā sociālajā vietnē "Facebook" Liene Krastiņa publicēja bildi ar stāstu par puikām. Braucot uz laukiem, ceļa posmā Aloja–Matīši, pie Vilzēņiem, Liene pa logu ieraudzīja divus mazus zēnus tirgojam ziedus. "Puikas, kuri neskraida un nemet akmeņus logā, kuri neiet un nezog zemenes no sveša dārza, bet godīgi tirgo puķītes," raksta Liene. Šī vienkāršā patiesība uzrunāja daudzus, jo tajā bija jaušams naivais skaistums un reti sastopamais tīrais cilvēcīgums. Tas aizvēlās kā "sniega bumba", sasniedzot vairāk nekā 12 tūkstošus "šēru" (share) un miljoniem "laiku" (like). 

Publicitātes fotoPublicitātes foto

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)