Banner 980x90

Šķidro ziepju dozators – gaumīgs un higiēnisks vannas istabas elements

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kāds ir vannas istabas svarīgākais raksturojums? Nevainojama tīrība un funkcionalitāte, ko nodrošina higiēnas aksesuāri. Tādās telpās ir patīkami uzturēties, un iespaids par uzņēmumu, kas ir parūpējies, lai publiskajā tualetē būtu viss nepieciešamais, būs pozitīvs un labvēlīgs. Viens no galvenajiem tualetes telpas elementiem ir šķidro ziepju dozators, jo ikviens cilvēks vēlas nomazgāt rokas pēc labierīcību apmeklējuma. Šī vienkāršā ierīce pasargās Jūs no mikrobiem un atsvaidzinās telpas izskatu.

Kādus ziepju dozatorus iesaka lietot higiēnas nozares eksperti?
Moderns šķidro ziepju dozators ir ne tikai ziepju uzglabāšanas trauks. Tas var būt aprīkots ar tehnoloģijām, kas efektīvi cīnās ar baktērijām un mikrobiem. Šādus ziepju dozatorus piedāvā uzņēmums "Berendsen", kas vienlīdz lielu uzmanību pievērš higiēnas preču efektivitātei un ekoloģiskumam. Izvēloties "Berendsen" ziepju dozatoru, Jūs iegūsiet
- ideālu higiēnas līmeni tualetes telpās. "Berendsen" izmantotās ziepes nepil, tāpēc izlietne vienmēr būs tīra un sausa. Ziepju dozatori nerada mitru un mikrobiem labvēlīgu vidi, jo ziepes nonāk uzreiz uz lietotāja rokām;
- resursu ietaupīšanu. Viens spiediens uz dozatora izdala precīzi 0,4 ml šķidro ziepju, kas ir pietiekami, lai nomazgātu rokas. Tualetes apmeklētāji lieki netērēs ne ziepes, ne ūdeni un nomazgās rokas, nekaitējot dabai;
- efektīvu higiēnas līdzekli. "Berendsen" uzpilda ziepju dozatorus ar īpaši maigām, viegli noskalojamām putām, ar vai bez aromāta. Šīs ziepes notīra gan putekļus, gan taukus un eļļas, turklāt tās var droši lietot arī cilvēki ar jutīgu ādu.

Ziepju dozators, kam nelīp klāt mikrobi
Šķidro ziepju dozatori ir piemēroti gan maziem birojiem, gan lieliem uzņēmumiem, teātriem, restorāniem un mācību iestādēm. "Berendsen" dozatora iepakojums satur 500 ml šķidro ziepju, kas ir pietiekami 1250 roku mazgāšanas reizēm. Dozatora uzpildīšana ir viegla un higiēniska, jo kopā ar dozatora saturu tiek nomainīts pumpītis. Dozatora virsma ir apstrādāta ar antibakteriālām vielām, tāpēc pieskārieni ar netīrām rokām neapdraudēs higiēnas līmeni. Ja tomēr vēlaties izmantot sensora ierīces, varat pasūtīt bezpieskāriena šķidro ziepju dozatoru. 

Elegants un viegli lietojams šķidro ziepju dozators ir neatņemama tualešu telpu sastāvdaļa. Ienāciet berendsen.lv, lai uzzinātu vairāk par preci un pasūtītu dozatoru tiešsaistē. Turpat varat aplūkot visu higiēnas preču klāstu un iepazīties ar jaunākajiem sasniegumiem labierīcību aprīkošanā. Sazinieties ar "Berendsen" un padariet tualetes telpas sakoptas un atraktīvas  http://www.berendsen.lv/putu-ziepju-dozatori!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)