Banner 980x90

Sākta Vidzemes Olimpiskā centra futbola stadiona pārbūve

Rīga, 12.sept., LETA. Sākta Vidzemes Olimpiskā centra futbola stadiona pārbūve, kas norisināsies divos posmos, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Stadiona pārbūves pirmajā posmā tiks paplašināts un mainīts laukuma segums, bet otrajā tiks veikta stadiona norobežojošās sētas nomaiņa. Pārbūves pirmā posma darbus plānots pabeigt jau septembrī.

Mākslīgā seguma futbola stadiona pārbūves pirmajā posmā tiek demontēts vecais segums, paplašināts futbola laukums un uzlabota drošība tā malās, likvidējot iepriekšējā projektā esošo oļu joslu gar futbola laukuma malām, kā arī tiks ieklāts jaunais laukuma segums. Pēc pārbūves laukums atbildīs Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) standartiem. Laukums tiks papildināts ar jaunās paaudzes vārtu konstrukcijām, kā arī uzlabots zem seguma esošais amortizējošais slānis.

Futbola stadiona pārbūves pirmo posmu veic SIA "Saimniecība 24" par 57 242 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Plānots, ka tuvākajā laikā SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" izsludinās arī iepirkumu par stadiona laukumu norobežojošās sētas pārbūvi.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Saimniecība 24" pamatkapitāls ir 21 336 eiro. Aizvadītajā gadā uzņēmums strādājis ar 34 582 eiro peļņu, bet apgrozījums bijis 779 169 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)