Banner 980x90

Repere VIŅA izdod jaunu dziesmu "Un nakts" un video

Publicitātes foto
Publicitātes foto
 Viņa – Zelma Jēgere, izdevusi savu otro singlu "Un nakts". Trešdien, 28.septembrī, publicēts arī to pavadošais video, ko veidojis Reinis Vilnis Baltiņš, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē mūziķes pārstāvji. 

"Dziesmu uzrakstīju pavasarī – tas ir laiks, kad no romantiskām domām nav iespējams izvairīties", stāsta Viņa. Dziesma ir par emociju virpuli, no kā izriet kaisle starp diviem cilvēkiem. Brīdī, kad viens no šiem cilvēkiem vēlas otru piesiet, kaisle pazūd.

"Un nakts" video, ko filmējis Reinis Vilnis Baltiņš, kaisli un dziesmā paustās emocijas transformē dejā, ko izpilda Zelma un Nauris Miķelis Goba.

Pirmais singls, ar ko pagājušā gada novembrī iepazinām mākslinieci, bija "Uguns". Tā un dziesma "Un nakts" būs dzirdamas Viņas EP, kā gaidīšanas svētkiem var sekot Zelmas Instagram kontā, kur ik dienu notiek laika atskaite līdz mini-albuma iznākšanai.

Viņa ir mūziķe no Beverīnas novada, un lai gan plašākai auditorijai kļuva zināma pēc repa divcīņām 2015. gadā, mūziķe ar dziesmām, pantiem un repu ir nodarbojusies vēl pirms tām.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)