Banner 980x90

Repere "Viņa" izdod mazalbumu "Elpo"

Zelma Jēgere/ Publicitātes foto
Zelma Jēgere/ Publicitātes foto
Piektdien, 9.decembrī, repere "Viņa" - Zelma Jēgere prezentēja "Elpo", kas ir mākslinieces pirmais albums. Līdzās pazīstamiem singliem - "Uguns", "Un nakts", dzirdamas piecas līdz šim plašāk neizskanējušas dziesmas, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē mūziķes pārstāve Karmena Stepanova.

"Pirms gada sapratu, ka gribu veidot albumu, bija sakrājušās vairākas dziesmas, kas novecoja un atlasi EP izturēja labi, ja viena no tām" stāsta Zelma. Ar jaunām idejām tapa dziesmas, no kurām viņa izvēlējās tās, kas pašai patika - "galvenais ir pašai spēt kritizēt savu darbu, lai vēlāk, kad to darīs klausītājs, es nenokārtu galvu pie pirmā sliktā komentāra," "Elpo" radošo procesu Zelma raksturo kā aizraujošu.

Ar mazalbuma dziesmām strādāja vairāki mūzikas producenti, tostarp Zelmas grupas biedri no Bandmaster - DJ Rudd un Andis Ansons, kā arī puiši no Valmieras - Andrew Valger un Couloir. Ar to repere grib parādīt, ka Valmierā ir cilvēki, kuri dara. Dziesmā "Elpo" ģitāru spēlē režisors Mārtiņš Zariņš.

Albumu miksēja Andis Ansons.

Pašlaik repere plāno pirmo koncertu, kurā prezentēs "Elpo" EP - par to informācija sekos. Savukārt 2017.gadā Viņa izdos singlu un to pavadošo video.

Viņa - Zelma Jēgere, ir mūziķe no Beverīnas novada, kura uzstājas kā solo māksliniece un ir viena no elektroniskās mūzikas apvienības Bandmaster dalībniekiem.

Mazalbumu "Elpo" var noklausīties vietnēs "Souncloud" un "Bandcamp".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)