Banner 980x90

"Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass" spēkosies ar "Jēkabpils-2" komandu

Trešdien, 10.februārī, Valmieras 5.vidusskolas sporta zālē norisināsies Latvijas basketbola līgas 2.dīvīzijas (LBL2) spēle, kur laukuma saimnieki, BK "Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass" uzņems BK Jēkabpils basketbola sistēmas fārmklubu "Jēkabpils-2".

Abas komandas turpinās cīņu par iekļūšanu pamatturnīra labāko septiņu komandu starpā, kas dos iespēju startēt LBL2 izslēgšanas spēlēs.

Šosezon valmierieši ar jēkabpiliešiem tiksies pirmo reizi. Interesanti, ka aizvadītajā sezonā "Jēkabpils-2" sastāvā spēles pret Valmieras komandu aizvadīja Reinis Ermansons un Toms Kohanovs, kuri šobrīd ir stabili BK "Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass" pamatsastāva spēlētāji.

Ņemot vērā situāciju kopējā turnīra tabulā, kur 1. un 10.vietu šķir vien divi punkti, visu komandu rezultāti ir ļoti blīvi, līdz ar to grūti noteikt arī šīs spēles favorītkomandu. Spēles sākums plkst.20.00, ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)