Banner 980x90

"Vidzeme Fashion show" uzsāk modeļu un brīvprātīgo atlasi

Valmieras Mākslas dienu ietvaros jau sesto gadu notiks "Vidzeme Fashion show", pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē pasākuma organizatori.

Lai sasniegtu šī gada mērķus, organizatori vēlamas iesaistīt radošus un atbildīgus jauniešus, tādēļ sestdien, 12.martā mākslas galerijā "Laipa" no plkst.11.00 līdz plkst.12.00 notiks modeļu kastings.

Piedalīties var meitenes vecumā no 15 līdz 25 gadiem (tām, kuras vēl nav sasniegušas 18 gadu vecumu, līdzi jāņem aizpildīta vecāku atļauja, kuru var saņemt rakstot uz info@vidzemefashion.lv.).

Meitenēm uz atlasi līdzi jāņem augstpapēžu kurpes (papēža augstums virs 8 cm) un peldkostīms. Savukārt puišiem, vecumā no 20 līdz 25 gadiem, nākot uz modeļu atlasi, līdzi jāņem kurpes. Iepriekšēja pieredze nav obligāta, bet novērtēsim, ja tāda būs.

Gados jaunākajiem modes entuziastiem sestdien, 2.aprīlī no plkst.11.00 līdz plkst.12.00 galerijā "Laipa" notiks mazo modeļu atlase, zīmola "HEBE" un "Leny Tomy Factory" skatēm. Organizatori meklē bērnus augumā 116-128cm. Informācija tiks papildināta mūsu "Vidzeme Fashion" Facebook.com lapā.

Savukārt piektdien, 9.aprīlī, no plkst.11.00 līdz plkst.12.00 notiks brīvprātīgo darba intervijas. Katru gadu "Vidzeme Fashion" komandai pievienojas ap 50 jauniešu, kuri kļūst par daļu no pasākuma.

"Nav jābūt iepriekšējai pieredzei, taču kā svarīgas īpašības atzīstam atbildības sajūtu, radošumu, spēju strādāt un būt tikpat trakam kā mēs, jo mīlam modi un idejas, no kurām citi saķer galvu! Kļūstot par brīvprātīgo ir iespēja gūt pieredzi gan kā dizaineru asistentam, tehniskajam palīgam, zāles pārzinim, un iegūt citus, vienlīdz atbildīgus pienākumus. Intervija tiek plānota brīvā formā, kā saruna, kurā vēlamies iepazīt savus palīgus. Tā ir lieliska iespēja redzēt "kas lācītim vēderā" un piedalīties unikāla pasākuma tapšanā," norāda organizatori.

Tāpat organizatori min: "Katrs no "Vidzeme Fashion" organizatoriem ir savā veidā nedaudz traks un ar mirdzumu acīs - šī gada pasākums būs pierādījums tam, ka mums patīk apgāzt nosprauztās robežas un iziet ārpus siltās, ierastās vides. Šogad pasākums no jauna rada azartu un atver durvis, kuras līdz šim ir palaistas garām. Paldies mūsu profesionāļiem no firmas STORENT, Dizaina centrs, gaismotājiem, skaņotājiem un citiem tehniskajiem palīgiem, kuri mums ļauj augt un no sapņiem būvēt realitāti. Tieši šādu iespēju vēlamies sniegt Valmieras jauniešiem – mums nav jāslēpj tapšanas process, mēs vēlamies ar šo adrenalīnu dalīties. Esi daļa no lielākā modes pasākuma Vidzemē."

"Vidzeme Fashion" ir projekts, kas veido platformu sadarbībai starp valmieriešiem, nozares profesionāļiem, baudītājiem un radītājiem, sajūtām un darbu... Šī platforma kalpo kā izaugsmes iespēja, dzīves skola un sapnis rokas stiepiena attālumā.. Mums ir sniegta iespēja būt par katalizatoriem un nākotnē radīt lielāko un inovatīvi interesantāko notikumu Vidzemē. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)