Banner 980x90

"Valmiera/ORDO" sporto kopā ar Priekuļu vidusskolas skolēniem  

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Ceturtdien, 30.martā "Valmiera/ORDO" komandas spēlētāji Jānis Kaufmanis un Ervīns Jonāts projekta "Spēlē kopā ar Valmiera/ORDO" ietvaros viesojās Priekuļu vidusskolā, kur vadīja sporta nodarbības un sportoja kopā ar pirmklasniekiem. Projekta ietvaros 2016./2017.gada sezonā Valmieras basketbolisti ir viesojušies vairākās Vidzemes reģiona skolās, iepazīstinot pirmklasniekus ar basketbolu, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē "Basketbola kluba Valmiera" Sabiedrisko attiecību vadītāja Lelde Bukovska.

Priekuļu vidusskolas pirmklasnieki bija gatavi pārbaudīt "Valmiera/ORDO" spēlētāju izturību, ar azartu pildot basketbolistu uzdevumus un aicinot vairāk pievērsties tieši komandu aktivitātēm. Spēlētāji kopā ar pirmklasniekiem trenēja basketbola pamatelementus, iesaistot tos stafetēs un rotaļās, paralēli skaitot punktus un tādējādi motivējot skolēnus būt precīziem un uzmanīgiem. Vislielāko prieku skolēniem sagādāja iespēja pārbaudīt basketbolistu spējas aizsardzībā, cenšoties raidīt bumbu "Valmiera/ORDO" spēlētāju sargātajos vārdos. Kārtējo reizi pierādījās, ka šādām aktivitātēm nodarbību laiks šķiet par īsu un skolēni nelabprāt devās uz nākamajām stundām, kā mierinājumam vienojoties, ka drīzumā apciemos šodien iepazītos spēlētājus viņu ierastajā vidē – kādā no basketbola spēlēm Vidzemes Olimpiskajā centrā.

Projekta "Spēlē kopā ar Valmiera/ORDO" mērķis ir popularizēt aktīvu, veselīgu dzīvesveidu, "Valmiera/ORDO" LBL1/BBL komandas basketbolistiem piedaloties sporta stundās un rādot pozitīvo piemēru par sportisku dzīvesveidu. Projekts tika aizsākts 2015./2016. gada basketbola sezonā un tā ietvaros tika apciemotas 10 skolas. Šosezon basketbolisti viesojas sākumskolu pirmajās klasēs, vada sporta stundas, sporto kopā ar bērniem un atbild uz jautājumiem par basketbolistu ikdienu. Projekts ilgs visu sezonu un tā ietvaros plānots viesoties 10 skolās.

Projektu atbalsta un sportotājiem enerģiju dāvā "Zelta zirgs" – Valmiermuižas iesala dzēriens no Latvijas graudiem. "Zelta zirgs" ir dabiskākais (bez pievienota cukura un konservantiem) un latviskākais spēka dzēriens. Tas satur dabīgos B grupas vitamīnus, kas ieteicami cilvēku uzturā (it īpaši arī sportistiem), tādēļ pēc aktīvas sportošanas "Valmiera/ORDO" dāvina iesala dzērienu "Zelta zirgs" projekta dalībniekiem.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)