Banner 980x90

"Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" nosargā uzvaru Saldū

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Otrdien, 28. februārī, "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" devās izbraukuma spēlē LBL2 ietvaros tiekoties ar vietējo "BK Saldus", kur nervozā spēlē pārspēja pretiniekus ar 84:77, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē komandas pārstāvji. 

Pirmo puslaiku valmierieši aizvadīja pārliecinoši un iekrājot pieklājīgu pārsvaru, bet spēles otrajā puslaikā neveiksmes uzbrukumos un asumi laukumā ļāva pretiniekiem samazināt rezultāta starpību, tomēr spēles izšķirošajās minūtēs nospēlējot aukstasinīgāk uzvaru izcīnīja "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola".

Spēle iesākās ar veiksmīgu Valmieras studentu 8:0 izrāvienu pateicoties R.Apsīša un O.Grīnberga veiksmīgiem metieniem. Arī tālākā pirmās ceturtdaļas gaita virzījās par labu "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" komandai, kad pēc nospēlētām septiņām minūtēm tablo vēstīja 21:7. Spēles turpinājumā mājinieki atguvās un spēja radīt lielāku pretestību valmieriešiem, tomēr rezultāta starpība uz tablo lēnām palielinājās un puslaika pārtraukumā komandas devās ar 22 punktu handikapu par labu viesiem no Vidzemes (51:29).

Otro puslaiku daudz veiksmīgāk iesāka "BK Saldus", kas ātri sadeldējot lielāko daļu valmieriešu pārsvara atgrieza spēlē intrigu. Spēlei kļūstot saspringtākai abas komandas agresīvāk devās cīņā par katru bumbu un vienā no epizodēm domstarpības radās starp valmierieti M.Riekstiņu un saldenieku J.Jurenovski, kā rezultātā mājinieku spēlētājs tika izraidīts no zāles. Spēle turpinājās nervozi ar daudz pārkāpumiem, kā rezultātā trešā ceturtdaļa noslēdzās ar 66:50.

Ceturtajā ceturtdaļā mājinieki uzlaboja savu precizitāti no distances un ar agresīvu aizsardzību pa visu laukumu piespieda valmieriešus kļūdīties un rezultāta starpība saruka līdz par trim punktiem, tomēr "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" spēja svarīgā brīdī izspēlēt veiksmīgus uzbrukumus un svinēt smagu uzvaru ar 84:77.

Valmieriešu saspēles vadītājs Toms Kohanovs par aizvadīto spēli Saldū: "Pirmo puslaiku iesākām pārliecinoši ātri iegūstot divdesmit punktu pārsvaru. Pēdējā laika tendence ir slikti iesākt otro puslaiku, kas notika arī šoreiz, bet par laimi spēles pēdējās minūtēs spējām izcīnīt smagu uzvaru. Prieks, ka pēc traumas esmu atgriezies laukumā un varu palīdzēt komandai. Strauji tuvojas izslēgšanas spēles un komandai jāuzlabo sniegums tuvu maksimumam."

"Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" - "BK Saldus"

(26-16, 51-29, 66-50, 84-77)

"Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola": Kohanovs 16+5rp, Engers 12+5ab, Ivanovs 12, Ermansons 11, Dubults 9+10ab, Apsītis 8, Grīnbergs 8+7ab, Mihailovs 3, Riekstiņš 3+6ab, Eglītis 2, Burda

"BK Saldus": Broks 18+6ab, Līcītis 16+15ab, Šmīdriņš

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)