Banner 980x90

"Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" futbola komanda cīnīsies par zelta medaļām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 12.martā plkst.14.00 Vidzemes Olimpiskajā centrā "Valmiera Glass / Vidzemes Augstskola" telpu futbola komandai svarīga spēle pret FC Nikers. Šobrīd LTFA 1.līgas tabulā komanda atrodas pirmajā vietā, par 2 punktiem esot priekšā FC Nikers.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola futbola komandas sabiedrisko attiecību speciāliste Paula Apsīte, valmieriešu komandai pietiek ar neizšķirtu, lai kļūtu par čempioniem, taču pretiniekiem FC Nikers ir vajadzīga uzvara, lai triumfētu LTFA 1.līgā.  

Iepriekšējā spēlē pret FC Nikers, valmierieši guva pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 6 – 1.

Lai komanda justu skatītāju atbalstu, komandas pārstāvji izsludina konkursu:

Lai savā īpašumā iegūtu "Valmiera Glass/ViA" futbola kreklu, Tev sociālajos tīklos (instagram, twitter vai Facebook) līdz svētdienas telpu futbola spēles beigām, ir jāievieto bilde ar sevi un draugiem, kā atbalsti komandu spēlē par zeltu, beigās liekot #parzeltu (Atceries bildi ielikt "publiski" , lai varam to redzēt.) Uzvarētāju noteiks komanda kopā ar treneri, izvēloties viņiem sev tīkamāko bildi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)