Banner 980x90

"Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" aizvadīs pēdējo mājas spēli

Publicitātes foto/ Foto: Edgars Vaivads
Publicitātes foto/ Foto: Edgars Vaivads
Latvijas Basketbola līgas 2.divīzijas ietvaros šo piektdien, 10. martā, "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" aizvadīs pēdējo, regulārā turnīra, mājas spēli. Laukuma saimnieki uzņems "BK Turība" spēlētājus, kuri šobrīd, 21 komandas kopvērtējumā, ieņem trešo vietu, bet valmierieši ceturto. 

Iepriekšējā izbraukuma spēlē "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" piekāpās rīdziniekiem ar 76:94, līdz ar to šajā mačā īpaši nozīmīgs būs mājinieku atbalsts. Šī būs priekšpēdējā spēlē, jo nākošnedēļ valmierieši dosies izbraukumā pret "BK Ogre/ Kumho Tyre-2" basketbolistiem. Pēc aizvadītajām cīņām, komanda dosies uz izslēgšanas spēlēm, kuras noteiks šīs sezonas čempiona titulu.

Mājas spēlē par atmosfēru parūpēsies Bārs "Tinte", kā arī puslaika konkursā dalībniekiem būs iespēja laimēt dāvanu karti, jaukākai nedēļas nogalei. Skaļākos līdzjutējus lutināts gardās balvas no bāra Strops.

Mača sākums 19:00. Ieeja bez maksas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)