Banner 980x90

"Straight Outta Valmiera" rada kolekciju veltītu vasarai

Foto: Roberts Āboltiņš
Foto: Roberts Āboltiņš

"Straight Outta Valmiera" ir valmierieša Jāņa Jirgensona radīts zīmols, kurš ar interesanta dizaina produktiem nes Valmieras vārdu Latvijā. Pašlaik piedāvājumā ir tādi produkti, kā t-krekli, džemperi, cepures un bērnu "bodiji", taču šovasar valmieriešus iepriecina jauni produkti ar jauniem dizainiem.

Pirmie mēneši panākumiem bagāti.

Jānis atzīst, ka ir veicies daudz labāk, nekā sākumā bija cerēts. Šķitis, ka produktus vēlēsies iegādāties tikai paziņas un draugi, taču pieprasījumu izrādīja arī citi interesenti. Izveidojot "Straight Outta Valmiera" "Facebook.com" lapu, pirmajā dienā tika iegūti jau 100 sekotāji. Tāpat izveidots interneta veikals  un pasūtījumi ar katru dienu turpinājuši augt. Šobrīd valmieriešu izveidotais bizness turpina augt un attīstīties.

"Vispopulārākie valmieriešu vidū ir sieviešu t-krekli, baltie un melnie, taču ne tik liels pieprasījums ir bijis džemperiem bez kapuces, kaut domājām, ka valmierieši vēlēsies šo produktu iegādāties, jo, kad džemperis pievienots produktu klāstam, bija ziema," stāsta Jānis.

Iedvesmas avots – filma "Straight Outta Compton"

Vairums ir redzējuši filmu "Straight Outta Compton", tieši iedvesmojoties no šī, izveidots Valmieras zīmols. Lai gan filma asociējas ar ne tik pozitīvām aspektiem, zīmolu tas neietekmē. Jānis atzīst, ka sliktas atsauksmes par "Straight Outta Valmiera" nav dzirdētas, tieši pretēji – cilvēki izrāda interesi. Ir radīta mājas lapa "Straight Outta Somewhere", kurā ikviens savai pilsētai var izveidot zīmolu. Drīzāk bija – kurš to izdarīs pirmais?" stāsta Jānis.

Jaunā vasaras kolekcija

Šovasar klajā nākuši trīs jauni dizaini, kā arī "tank-top", jeb krekli bez piedurknēm. Jaunie dizaini iegūti sadarbojoties kopā ar Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņiem. Tāpat izveidots konkurss, kurā jaunie mākslinieki varēja iesūtīt sevis izveidotos dizainus, no kuriem divi izraudzīti par labākajiem. Dizainus izveidoja Rasa Nikitina un Annija Sniedze.

Foto: Roberts ĀboltiņšFoto: Roberts Āboltiņš

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)