Banner 980x90

"Lattelecom" sāks tirgot elektroenerģiju, Grigule izstājas no LZS, vilciens saduras ar automašīnu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ceturtdien, 9.februārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Latvijas preču eksports pērn sarūk par 0,3%; imports - par 1,7%

Pagājušajā gadā Latvija eksportēja preces 10,332 miljardu eiro apmērā, kas ir par 0,3% jeb 30,9 miljoniem eiro mazāk nekā 2015.gadā, bet importēja - par 12,279 miljardiem eiro, kas ir kritums par 1,7% jeb 212,9 miljoniem eiro, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

"Lattelecom" sāks tirgot elektroenerģiju; sola zemākus rēķinus 95% iedzīvotāju

Telekomunikāciju uzņēmums SIA "Lattelecom" iesaistīsies elektroenerģijas tirdzniecības tirgū, izveidojot produktu "tet", šodien paziņoja uzņēmuma pārstāvji.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Vecumnieku novadā pieķerts autovadītājs vairāk nekā piecu promiļu reibumā

Vakar Vecumnieku novada Valles pagastā aizturēts autovadītājs, kurš pie stūres bija sēdies, būdams vairāk nekā piecu promiļu reibumā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

Foto: LETAFoto: LETA

Rīgas dome plāno uz 20 gadiem veidot kopsabiedrību ar vienu privāto atkritumu apsaimniekotāju pilsētā

Rīgas dome plāno uz 20 gadiem slēgt publiskās un privātās partnerības līgumu, veidojot kopsabiedrību ar vienu atkritumu apsaimniekotāju, kas tikšot darīts, lai veicinātu dalīto atkritumu savākšanu pilsētā.

Riga24.lvRiga24.lv

LTV: Latvijas sabiedrību visvairāk piesaista izklaidējoša satura raidījumi

Latvijas sabiedrību visvairāk piesaista izklaidējoša satura raidījumi, intervijā aģentūrai LETA sacīja VAS "Latvijas Televīzija" (LTV) valdes priekšsēdētājs Ivars Belte.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Aptauja: Vairāk nekā puse iedzīvotāju pārliecināta, ka tiesu procesi Latvijā nav taisnīgi

Vairāk nekā puse Latvijas iedzīvotāju ir pārliecināta, ka tiesu procesi nav godprātīgi un taisnīgi, liecina pētījumu aģentūras SKDS veiktās aptaujas dati.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Šogad reflektantu uzņemšanu augstākās izglītības iestādēs plāno sākt 1.jūlijā

Šogad reflektantu uzņemšanu augstākās izglītības iestādēs plānots sākt 1.jūlijā, liecina izskatīšanai Valsts sekretāru sanāksmē iesniegtais noteikumu projekts par sākuma termiņu reflektantu reģistrācijai un uzņemšanai augstskolās un koledžās 2017.gadā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Grigule izstājas no LZS

Eiropas Parlamenta (EP) deputāte Iveta Grigule (ZZS) nolēmusi izstāties no Latvijas Zemnieku savienības (LZS).

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Kravas vilciena un automašīnas sadursmē Ķegumā gājuši bojā divi cilvēki

Šodien kravas vilciena un vieglās automašīnas sadursmē uz Ķeguma pārbrauktuves bojā gājuši divi cilvēki, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Foto: Twitter.com/ @edzinsqFoto: Twitter.com/ @edzinsq

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)