Banner 980x90

"Ezīša migā" ieripo pirmie pavasara eiro

Pagājušā sestdienā ikviens Meteņdienas svinību un tirdziņa "Ar gardu muti Valmiermuižā" apmeklētājs tika aicināts izlozēt savu veiksmīgo sauli "Ezīša migā" un iegūt kādu no eža 300 labumiem. Rodot savas laimīgās saules, Valmieras un apkārtējo novadu jauniešu idejām tika iegūti 260,89 eiro.

Ezis un Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratorija saka lielu paldies saviem draugiem, kas palīdzēja sarūpēt lielo labumu grozu: Aglonas maizes muzejam, "Aktīvā tūrisma centram EŽI", cigoriņu "kafejai" "Alīda", saimniecībai "Atdzelvieši", maizes darbnīcai "Donas", šitake sēņu audzētavai "Dulbeņi", vīna darītavai "Durbes veltēm", saimniecībai "Gundegas", Ķoņu dzirnavām, "Safari parkam More", tējas darbnīcai "Silakalni", vīna darītavai "Smilškalni", Smiltenes sidra darītavai, "Vaidava Ceramics", Valmieras Drāmas teātrim, Valmieras Hokeja klubam, Vidzemes Olimpiskajam centram un vīna darītavai "Zilver".

Jau stāstījām, ka 6.februārī pie Valmiermuižas alus darītavas tradicionālajās noskaņās tiks svinēta Meteņdiena, kur mājražotāji un amatnieki piedāvāja iegādāties dažādus labumus. Te sastapt varēja arī VNF JIL jauniešus ar akciju "Ezīša miga". Jau drīzumā par savāktajiem līdzekļiem VNF JIL rīkos ideju konkursu "Jaunieši dod iespēju jauniešiem", kurā jaunieši varētu iesniegt savas idejas un iegūt finanses savu ideju īstenošanai Valmierā un apkārtējos novados. Līdz šim VNF JIL konkursos mūspusē jaunieši ir īstenojuši jau 26 idejas.

Izveidoti neformāli atpūtas stūrīši, labiekārtota apkārtējā vide, rīkotas iedvesmojošas tikšanās ar populāriem cilvēkiem, radošās darbnīcas, brīvdabas kino vakari, sportiskas aktivitātes un vēl daudz kas jauns un interesants. Lai VNF Jauniešu ideju laboratorija varētu atbalstīt vēl vairāk jauniešu labo ideju, aicinām Jūs ziedot arī ikdienā, kā arī apmeklēt turpmākos VNF JIL pasākumus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)