Banner 980x90

Policijai jauni spēkrati, pārvietoti 18 bēgļi, iedegs Latvijas olimpiādes uguni

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Otrdien, 28.jūnijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Arheoloģiskos izrakumos Grobiņas pilskalnā meklēs 7.-9.gadsimta skandināvu un kuršu mijiedarbības liecības

Šonedēļ Grobiņas pilskalnā jeb Skābarža kalnā un tā pakājē savu lauku darba praksi sākuši Latvijas Universitātes Vēstures un filozofijas fakultātes studenti, kuri tur meklēs 7.-9.gadsimta skandināvu un kuršu mijiedarbības liecības, aģentūru LETA informēja Grobiņas Tūrisma informācijas biroja pārstāve Ilze Kārkliņa.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Ventspilī iedegs Latvijas 4.vasaras olimpiādes uguni

Trešdien, 29.jūnijā plkst.12.00, Ventspils pludmalē, autostāvvietā pie Dienvidu mola, notiks svinīga Latvijas 4.vasaras Olimpiskās lāpas iedegšana. Olimpisko uguni no Ventspils nogādās Valmierā, kur piektdien, 1.jūlijā plkst.21.15 notiks Latvijas 4.vasaras Olimpiādes atklāšanas ceremonija. To filmēs un translēs tiešraidē Latvijas Televīzijas 1.kanālā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Uz Salacgrīvas vidusskolas direktora amatu pieteikušies divi kandidāti

Konkursā uz vakanto Salacgrīvas vidusskolas direktora amatu pieteikušies divi pretendenti, aģentūru LETA informēja Salacgrīvas novada domes Informācijas nodaļas vadītāja Ilga Tiesnese.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Latvijā šogad uzturējušies vismaz desmit lāči, tomēr par to skaita pieaugumu nevar runāt

Latvijā šajā pavasarī ir uzturējušies vismaz desmit lāči, tomēr eksperti uzskata, ka nevar runāt par to skaita pieaugumu.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Latvieši Lielbritānijā pēc referenduma sūdzas par naidīgu attieksmi

Pēc Lielbritānijā notikušā referenduma par izstāšanos no Eiropas Savienības (ES) tur dzīvojošie latvieši atzīst, ka nākas sastapties ar naidīgu attieksmi, un daži pat secina, ka tik naidīgu attieksmi līdz šim nav pieredzējuši, pirmdien, 27.jūnijā vēstīja raidījums "LNT Ziņas".

Foto: AFP/ LETAFoto: AFP/ LETA

Uz Latviju no Grieķijas šodien pārvietoti 18 bēgļi - trīs sīriešu ģimenes

Uz Latviju no Grieķijas otrdien, 28.jūnijā pārvietotas 18 personas, kurām nepieciešama starptautiskā aizsardzība, tai skaitā seši nepilngadīgi bērni, aģentūru LETA informēja Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

KNAB lūdzis sākt kriminālvajāšanu pret Magoni par aptuveni 500 000 eiro liela kukuļa pieņemšanu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) lūdzis Ģenerālprokuratūru sākt kriminālvajāšanu pret AS "Latvijas Dzelzceļš" (LDz) bijušo valdes priekšsēdētāju Uģi Magoni par aptuveni 500 000 eiro liela kukuļa pieņemšanu.

Uģis Magonis/ Foto: Ieva Lūka/ LETAUģis Magonis/ Foto: Ieva Lūka/ LETA

Policija nomās 755 automašīnas par aptuveni 22 miljoniem eiro

Valsts policija noslēgusi vairākus līgumus par 755 automašīnu nomu uz pieciem gadiem, otrdien, 28.jūnijā automašīnu prezentācijā žurnālistiem pastāstīja Valsts policijas pārstāvji.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Ielu kultūras un sporta festivālā "Ghetto Games" Ventspilī šogad būs pārstāvētas 25 valstis

Starptautiskais ielu kultūras un sporta festivāls "Ghetto Games", kas jūlija beigās piekto gadu norisināsies Ventspilī, pulcēs 1500 dalībnieku no 25 valstīm, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Mudinot pašvaldības sakārtot skolu tīklu, IZM piedāvā ieviest dažādus koeficientus atbilstoši skolēnu skaitam

Lai mudinātu pašvaldības sakārtot skolu tīklu, Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) piedāvā ieviest vairākus koeficientus atbilstoši skolēnu skaitam izglītības iestādē.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)