Banner 980x90

Pašvaldība uz bijušā Valmieras šaursliežu dzelzceļa uzbēruma gājēju ceļa izvietos modernākus šķēršļus

Valmiera, 5.okt., LETA. Valmieras pilsētas pašvaldība bijušā Valmieras šaursliežu dzelzceļa uzbēruma posmā starp Leona Paegles ielu un Cēsu ielu plāno izvietot mūsdienīgāku šķērsli, kas būs aprīkots ar atstarojošiem elementiem, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Bieziņa.

Ceļš ir arī apzīmēts ar ceļa zīmi "Kopīgs gājēju un velosipēdu ceļš".

TV3 radījums "Bez tabu" iepriekš vēstīja par vīrieti, kurš, braucot pa šo gājēju-velosipēdistu ceļu, 13.septembra vakarā zaudēja dzīvību, uzbraucot uz ceļa novietotajam šķērslim - betona bluķim - un pārsitot galvu. Betona bluķis uz ceļa bija novietots, lai pa to nebrauktu automašīnas un kvadracikli. Tomēr tas bija vienīgais objekts, kas šiem transportlīdzekļiem aizšķērsoja ceļu, jo tilta otrā pusē betona bluķis vairāk nekā pirms pieciem gadiem bija noņemts. Žurnālistu uzrunātie valmierieši apliecināja, ka tumsā šķērslis ir grūti saskatāms un tam gadījies uzbraukt virsū.

Raidījumam pašvaldības pārstāvji gan norādīja, ka desmit gadu laikā par betona šķērsli Pārgaujas pusē nav saņemtas sūdzības. Dienu pirms žurnālistu vizītes pašvaldība šķērsli bija novākusi.

Kā aģentūrai LETA pavēstīja pašvaldībā, par notikušo velosipēdista bojāeju sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)