Banner 980x90

Pašvaldība pateicas Valmieras olimpiešiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 26.augustā Valmieras muzeja Garšaugu dārzā Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks tikās ar Valmieras olimpiešiem – divkārtējo olimpisko čempionu BMX riteņbraukšanā vīriešiem Māri Štrombergu un viņa treneri Ivo Lakuču, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētaspašvaldībā.

BMX riteņbraucējs Edžus Treimanis un peldētājs Uvis Kalniņš uz pieņemšanu nevarēja ierasties.

Tikšanās laikā Jānis Baiks uzsvēra: "Neatkarīgi no starta XXXI Vasaras olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro jūs esat Valmieras varoņi. Pateicoties jums, Valmieras vārds izskan visā pasaulē ar īpašu kvalitātes zīmi. Mums ir divkārtējs olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā, un ar šādu pagodinājumu pagaidām nevar lepoties neviena cita pilsēta Latvijā un pasaulē. Valmiera ir BMX "šūpulis", un jūsu pēdās ies vēl daudzi jaunie talanti, kuriem ir īpašs elks, kam līdzināties. Valmierieši allaž ir bijuši un būs jūsu draugi, kuri jums ticēs un turēs par jums īkšķus. Mēs jūs cienām un ar jums lepojamies!"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)