Banner 980x90

Pašvaldība aicina slēdzenes kāzās uz Valmieras tiltiem nekarināt

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Vasara ir aktīvais laulību laiks. Lai gan kāzu tradīcijas un vērtības nemitīgi mainās, ir rituāli, ko šajā dienā nebūtu vēlams izpildīt. Valmieras pilsētas pašvaldība aicina kāzu plānotājus nekarināt slēdzenes ne uz viena no Valmieras tiltiem. 

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālistes vides komunikācijā Līga Bieziņa, slēdzenes pēc laika nākas noņemt rūsas novēršanai un pretkorozijas pārklājuma atjaunošanai, tas nozīmē papildu darbu tiltu uzturētājiem, kā arī papildu izdevumus no Valmieras pilsētas pašvaldības budžeta.

"Pie tilta margām pieslēgtā slēdzene, kuru tāpat pārzāģēs un noņems, neveicinās laulības noturību," min Bieziņa.

Tāpat Bieziņa Valmiera24.lv skaidro, ka no tiltiem noņemtās slēdzenes vairs uzglabātas netiek: "Agrāk noņemtās slēdzenes saglabātas, piedāvājot iespēju laulātajiem pāriem tās saņemt atpakaļ. Ņemot vērā minimālo interesi, šobrīd noņemtās slēdzenes uzglabātas vairs netiek."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)