Banner 980x90

Pārspēti siltuma rekordi, RPIVA studenti protestē, valdība pirmajā gadā izpildījusi 74 no 95 uzdevumiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Otrdien, 14.februārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Šadurskis: Skolu tīkla optimizācijas gaita būs atkarīga no dialoga ar pašvaldībām

Skolu tīkla optimizācijai ir jānotiek, bet viss būs atkarīgs no dialoga ar pašvaldībām, šodien žurnālistiem atzina izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V).

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Valsts policijas priekšnieks: Autovadītāji "vālē uz nebēdu" un fotoradari tiem netraucē

Šī gada sākums apliecina, ka autovadītāji masveidā turpina neievērot satiksmes noteikumus un ātruma pārkāpšanā "vālē uz nebēdu", neliekoties ne zinis par fotoradariem, šodien Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā sašutumu pauda Valsts policijas (VP) priekšnieks Ints Ķuzis.

Valmiera24.lvValmiera24.lv

"Rosseļhoznadzor" vairākiem Latvijas uzņēmumiem liedz tiesības eksportēt uz Krieviju

Krievijas Federālais veterinārās un fitosanitārās uzraudzības dienests "Rosseļhoznadzor" 21 Latvijas uzņēmumam liedzis tiesības eksportēt uz Krieviju, izslēdzot tos no uz Krieviju eksportēt tiesīgo uzņēmumu saraksta. Vēl 44 Latvijas uzņēmumiem piemērots produkcijas ievešanas aizliegums uz laiku. Šāds lēmums tiek skaidrots ar kārtības maiņu par eksportēt tiesīgo uzņēmumu uzskaiti.

Foto: LETAFoto: LETA

Dzemdību nama ārsti prasa lielāku atalgojumu; pretējā gadījumā apsvēršot dežūru samazināšanu vai darba pamešanu

Rīgas Dzemdību nama darbinieki draud samazināt dežūru skaitu, tai skaitā brīvdienās un svētku dienās, kā arī apsvērt darba attiecību pārtraukšanu, ja nekavējoties netiks risināts jautājums par viņu darba samaksu.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Valdība pirmajā darbības gadā izpildījusi 74 uzdevumus; 21 uzdevuma izpildes termiņi kavējas

No valdības rīcības plānā ietvertajiem 95 uzdevumiem, kas jāpaveic 2016.gadā, valdība ir izpildījusi 74 uzdevumus, turpretī 21 uzdevuma izpildes termiņi kavējas, šodien par valdības paveikto tās pirmajā darbības gadā informēja Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Horizontālo ceļu apzīmējumu krāsošana Tukumā izmaksās 24 926 eiro

 Horizontālo ceļu apzīmējumu krāsošana Tukuma novadā pašvaldībai šogad izmaksās 24 926 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Foto: LETAFoto: LETA

"Latvia Tours": Latvijas iedzīvotāju pērn populārākie galamērķi bija Brisele, Londona, Skandināvijas valstis un Maskava

Latvijas iedzīvotāju aizvadītā gada populārākie galamērķi bija Brisele, Londona, Skandināvijas valstis un Maskava, liecina tūrisma aģentūras SIA "Latvia Tours" apkopotie dati.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Izklīstot mākoņiem, gaisa temperatūra tuvojas siltuma rekordiem

Otrdien visā Latvijā, izņemot daļu Sēlijas un Daugavpils apkaimes, izklīduši mākoņi, ļaujot saulei straujāk sasildīt gaisu, liecina meteoroloģiskā informācija.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Ap 50 RPIVA studentu pie valdības ēkas ar dejas performanci protestē pret akadēmijas likvidēšanu

Šodien alejā pretī Ministru kabineta ēkai apmēram 50 Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas (RPIVA) topošie deju un ritmikas skolotāji ar dejas performanci protestēja pret akadēmijas likvidēšanu.

Foto: LETAFoto: LETA

 

Četri novadi sadarbosies Salacas upes baseina apsaimniekošanā

Burtnieku, Mazsalacas, Alojas un Salacgrīvas pašvaldības turpmāk daudz aktīvāk sadarbosies Salacas upes baseina apsaimniekošanā, tā tikšanās laikā 10.februārī nolēma šo pašvaldību pārstāvji.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

VARAM: Nekavējoties jāizstrādā e-veselības uzlabošanas pasākumu plāns

E-veselības sistēmas darbību var turpināt, tomēr nekavējoties ir jāizstrādā sistēmas uzlabošanas pasākumu plāns, jo daļai no sistēmas funkcionalitātēm un e-pakalpojumiem konstatētas atkāpes no noteikto prasību realizācijas, aģentūru LETA informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) pārstāve Laura Jansone

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)