Banner 980x90

Parlaments gādā Ziemassvētku dāvanas Valmieras SOS bērnu ciemata ģimenēm

Foto: Ernests Dinka, Saeimas Administrācija
Foto: Ernests Dinka, Saeimas Administrācija
Saeimas deputāti un darbinieki pirmssvētku laikā vienojas tradicionālajā labdarības akcijā, gādājot Ziemassvētku dāvanas 12 Valmieras SOS bērnu ciemata ģimenēm, kurās aug 61 bērns un jaunietis vecumā no viena līdz 18 gadiem, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Saeimas Preses dienests.

Meitenes un zēni šajos svētkos priecāsies par jaunām grāmatām ciemata bibliotēkai. Tāpat ir izteikta vēlme dāvanā saņemt dažādas spēles, tostarp attīstošās, kas būtu īpaši noderīgas ciemata jaunākajiem iemītniekiem.

Akcijas noslēgums būs ceturtdien, 22.decembrī, kad Saeimas Prezidijs, parlamenta deputāti un darbinieki šefpavāra Raimonda Zommera vadībā radošajā darbnīcā pie Saeimas nama glazēs piparkūku sirdis.

Pasākumā piedalīsies arī Valmieras SOS bērnu ciematā mītošā ģimene, pie kuras reģionālās vizītes laikā iepriekš viesojusies arī Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece. 

Piedalīties radošajā darbnīcā pie Saeimas nama ceturtdien, 22.decembrī, aicināts ikviens interesents, lai ar gaišām emocijām kopā sagaidītu Ziemassvētkus, izbaudot dāvināšanas prieku. Darbnīca būs atvērta no plkst.10.30 līdz plkst.12.30.

Pēc piparkūku apgleznošanas Valmieras SOS bērnu ciemata bērni tiks aicināti uz Ziemassvētku ieskaņas pasākumu Saeimas namā un īpašu ekskursiju pa parlamenta ēku.

Šī ir jau septītā reize, kad parlaments organizē Ziemassvētku radošo darbnīcu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)