Banner 980x90

Pārbūvēs Voldemāra Baloža ielu Valmierā

Valmiera, 26.maijs, LETA. 29.maijā plānots sākt komunikāciju pārbūvi Voldemāra Baloža ielā, pēc tam atjaunojot ielas seguma virskārtu, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Bieziņa.

Darbu gaitā tiks pārbūvēta lietus kanalizācija, atsevišķi sadzīves kanalizācijas posmi, kā arī izbūvēts jauns ūdensvads nokalpojušā vietā. Darbi notiks posmā no Voldemāra Baloža ielas 2 līdz krustojumam ar Ausekļa ielu. Pārbūve radīs satiksmes ierobežojumus.

Darbi tiks organizēti vairākos periodos, kā pirmās izbūvējot komunikācijas Voldemāra Baloža ielas posmā no Siguldas līdz Ausekļa ielai. Šajā ielas posmā līdz jūlija beigām būs slēgta satiksme. Apbraucamais ceļš tiks organizēts pa Ausekļa, Vaidavas un Siguldas ielām. Ausekļa un Voldemāra Baloža ielas krustojumā satiksme tiks nodrošināta, izņemot virzienu pa Voldemāra Baloža ielu centra virzienā. Nepieciešamības gadījumā brauktuve tiks sašaurināta līdz vienai joslai. Saskaņojot ar sabiedrisko transportu, iespējama īslaicīga krustojuma slēgšana.

Gājēju un velosipēdistu kustība būs iespējama pa esošajām ietvēm gar ceļa darbu zonu. Piekļuve būvdarbu zonā esošajiem īpašumiem tiks nodrošināta, kā arī SIA "Valmieras ūdens" klienti turpinās saņemt gan ar ūdensvada, gan kanalizācijas pakalpojumu.

Voldemāra Baloža ielas pārbūvi par 76 540 eiro veic SIA "Woltec".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)