Banner 980x90

Parakstīs vienošanās protokolu ar Valmieras Drāmas teātri

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ceturtdien, 9.martā plkst.19.00 teātra namā "Jūras vārti" notiks Valmieras Drāmas teātra viesizrāde "Džeina Eira". Pirms izrādes Ventspils pilsētas dome, SIA "Kurzemes filharmonija" un valsts SIA "Valmieras Drāmas teātris" parakstīs trīspusēju Vienošanās protokolu par sadarbību nākamajos trīs gados, paredzot sniegt ventspilniekiem katru gadu trīs viesizrādes.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja SIA "Kurzemes filharmonija" mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Lācberga, pirmā vienošanās par sadarbību ar valsts SIA "Valmieras Drāmas teātris" tika parakstīta 2009.gadā.

Lai veicinātu ventspilnieku ieinteresētību, kā arī profesionālās mākslas pieejamību, Vienošanās protokoli noslēgti ar visiem Latvijas profesionālajiem teātriem, kā arī ar Latvijas Nacionālo Operu un Baletu, Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri, Liepājas Simfonisko orķestri un VSIA "Latvijas Koncerti".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)