Banner 980x90

Par Vidzemes Telpu futbola čempionāta uzvarētājiem kļūst SK "Spēks"

Publicitātes foto/ Foto: Jānis Līgats
Publicitātes foto/ Foto: Jānis Līgats
Svētdien, 19.februārī Smiltenes Sporta hallē norisinājās Vidzemes Telpu futbola čempionāta fināla cīņas. Par 2016./2017.gada Vidzemes Telpu futbola čempionāta uzvarētājiem kļuva SK "Spēks", pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja SO "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" futbola komandas menedžere Sanda Iesalniece.

Par iekļūšanu pusfinālā bija jācīnās vēl četrām komandām. Rīta spēlē, kur cīnījās "Valmiera Glass ViA" un "Zellis", uzvaru guva pirmie ar rezultātu 2 - 1. Divus vārtus šajā spēlē guva Elvis Arnavs, kas arī palīdzēja valmieriešiem gūt uzvaru. Otrajā ceturtdaļfināla spēlē "Kvartāls" spēja izvirzīties vadībā pēc R.Apsīša gūtajiem vārtiem, bet ne uz ilgu laiku, jo divus bezatbildes vārtus guva Smiltens vidusskola, spēli noslēdzot ar rezultātu 2 - 1 un iekļūstot turnīrā pusfinālā.

Pirmā pusfināla spēle starp "Valmiera Glass ViA" un "Elektronamu" iesākās strauji ar biežiem "Elektronama" uzbrukumiem. Pēc pirmā puslaika, kad rezultāts uz tablo rādīja 3 - 0, "Valmiera Glass ViA" nepadevās, bet tomēr cieta sakāvi pret "Elektronamu" ar rezultātu 5 - 2. īpaši jāatzīmē viens no "Elektronama" līderiem Dairis Zariņš, kurš ar diviem īpaši skaisti gūtiem vārtiem ieveda savu komandu turnīra finālā.

Otrajā pusfinālā jau spēles pirmajā minūtē rezultāts uz tablo rādīja 2 - 0 par labu SK "Spēks". Jaunie Smiltenes futbolisti negrasījās padoties un samazināja rezultātu līdz 2 - 1, tomēr meistarīgāki šoreiz bija SK "Spēks" futbolisti, kuriem, atskanot spēles beigu signālam, rezultāts bija 5 - 2 par labu.

Spēlē par trešo vietu pārliecinošu uzvaru guva "Valmiera Glass ViA" ar rezultātu 6 - 1, pārspējot Smiltenes vidusskolu. Jāatzīmē, ka šajā spēlē trīs vārtus guva Eduards Lācis, bet ar diviem gūtiem vārtiem rezultatīvāko spēlētāju augšgalā nostiprinājās Elvis Arnavs.

Trillera cienīga spēle norisinājās par 1.vietu, kur savā starpā tikās SK "Spēks" un "Elektronams". Par spēles asumu liecināja arī divas piešķirtās sarkanās kartiņas - D.Gaigalam (SK "Spēks") un K.Puriņam ("Elektronams"), kā arī biežās konfliktsituācijas starp abu komandu spēlētājiem un treneriem. Jau spēlei uzsākoties SK "Spēks" bija pārņēmuši bumbas kontroli, bet vārtus, pateicoties "Elektronama" disciplinētajai aizsardzībai, tiem izdevās gūt tikai pirmā puslaika izskaņā rezultatīvam esot Artūram Pallo. A.Pallo guva vēl vienus vārtus otrā puslaika gaitā, tādējādi atnesot SK "Spēks" čempiona titulu.

Izskanot spēles beigu sirēnai, tika noskaidrots vietu sadalījums Vidzemes telpu futbola čempionāta 2016./2017.gada sezonas uzvarētāji - SK "Spēks". Otrajā vietā ierindojās "Elektronams", bet trešajā - "Valmiera Glass ViA", aiz sevis atstājot "Smiltenes vidusskolu", "Kvartālu" un "Zelli". Tika noskaidrots, ka par turnīra rezultatīvāko spēlētāju ar 12 gūtiem vārtiem kļuva E.Arnavs ("Valmiera Glass ViA").

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)