Banner 980x90

 Par Valmieras Telpu futbola čempioniem kronēti SK Spēks

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 18.martā Vidzemes Olimpiskajā centrā, norisinājās Valmieras Telpu futbola čempionāta fināla spēles, kurās tika noskaidrots, ka par čempionāta uzvarētājiem kļuvuši SK Spēks.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Futbola komandas Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola menedžere Sanda Iesalniece, lai iekļūtu pusfinālā un pievienotos divām komandām – Kvartāls un SK Spēks, kuras jau pēc grupu spēlēm automātiski tika iekļuvušas pusfinālā – četrām komandām (Valmieras Stikla šķiedrai, Valmiera Glass ViA/BSS, FC Pārgauja un SK Matīši) bija jācīnās ceturtdaļfinālos. Ja pirmajā ceturtdaļfināla spēlē starp FC Pārgauja un SK Matīši līdz pēdējam bija vērojama cīņa, kas tomēr noslēdzās ar rezultātu 4 : 1 par labu FC Pārgaujai, tad otrā ceturtdaļfināla spēle liekus komentārus neprasīja  - 17 : 2 Valmieras Stikla šķiedra pieveica Valmiera Glass ViA/BSS. Jāatzīmē, ka Valmieras stikla šķiedras rindās 11 vārtus šajā spēlē guva Ralfs Apsītis, kurš tādējādi izvirzījās rezultatīvāko spēlētāju galvgalī.

Pirmā pusfināla cīņa norisinājās starp Kvartālu, kurš pēc grupu spēlēm ierindojās otrajā vietā, tādējādi automātiski iekļūstot pusfinālā, un FC Pārgauju. Sīvā un asā spēlē pēc spēles beigu signāla tika noskaidrots ka finālā kā pirmie iekļūst FC Pārgauja. Savukārt otrā pusfināla spēle, salīdzinot ar pirmo, tika aizvadīta mierīgi un bez liekiem pārsteigumiem – SK Spēks pieveica Valmieras Stikla Šķiedru ar rezultātu 6 – 2.

Spēlē par trešo vietu pēc spēles pamatlaika beigām rezultāts uz tablo starp "Kvartāls" un Valmieras Stikla Šķiedru rādīja 5 – 5, tādējādi klāt "saldais ēdiens" jeb pēcspēles soda sitieni, kuros šoreiz precīzāki izrādījās "Kvartāla" komandas spēlētāji, raidot 3 soda sitienus Valmieras stikla šķiedras vārtos, kamēr Valmieras Stikla šķiedra – divus "Kvartāla" vārtos.

Fināls tika aizvadīts emocijām pārbagāts un, kā jau finālspēlēs ierasts, daudz nozīmēja arī komandas disciplīna. Pirmajā puslaikā FC Pārgauja jau drīz vien "sakrāja" trīs sodus, kas nozīmēja, ka katrs nākamais sods nozīmē arī soda sitienu Pārgaujas vārtiem. FC Pārgauja puslaikā ieguva vēl divus sodus, tādējādi Artjomam Kuzņecovam atlika vien raidīt bumbu vārtos, ko viņš arī aukstasinīgi izdarīja. Pēc finālspēles pirmā puslaika rezultāts 2 – 0 SK Spēks labā. Otrajā puslaikā FC Pārgaujas spēlētāji spēja izveidot vairākus bīstamus uzbrukumus, tomēr rezultatīvi bija tikai SK Spēks spēlētāji – J.Taulavičus un J.Strelcovs, bet spēles noslēgumā "hattrick" sev nokārtoja Artjoms Kuzņecovs, gūstot vēl vienus vārtus un spēli noslēdzot 5  - 0.

Izskanot finālspēles beigu signālam par Valmieras Telpu futbola čempionāta uzvarētājiem kronējot SK Spēks. Otrajā vietā ierindojās FC Pārgauja, trešajā vietā – Kvartāls, ceturtajā – Valmieras Stikla šķiedra, aiz sevis atstājot SK Matīši un Valmiera Glass ViA/BSS. Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju, ar 18 gūtiem vārtiem, tika atzīts Ralfs Apsītis (Valmieras Stikla šķiedra).

Turnīra organizatori SK Spēks vēlas pateikties par sadarbību veikalam "Sportland" un Valmieras pašvaldībai, kā arī Valmieras Pārgaujas sākumskolas un Vidzemes Olimpiskā centra darbiniekiem par atsaucību organizējot Valmieras Telpu futbola čempionātu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)