Banner 980x90

Par Burtnieku novada pašvaldības izpilddirektori kļūst Kristīne Auziņa

Valmiera, 15. febr., LETA. Burtnieku novada pašvaldības domes sēdē pašvaldības izpilddirektores amatā apstiprināta Kristīne Auziņa, aģentūru LETA informēja Burtnieku novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Arita Rudzīte.

"Darbam Burtnieku pašvaldības izpilddirektores amatā esmu gatava. Apzinos, ka darbs būs saspringts. Slodze būs liela, jo jāpaveic ļoti daudz. Ir jāķeras klāt pie pašvaldības budžeta izpildes, jācenšas dažnedažādu ieceru realizācijai piesaistīt projektu naudu. Tāpat darbs pašvaldība jāpadara efektīvāks," uzreiz pēc apstiprināšanas amatā norādīja Auziņa.

Par jaunās izpilddirektores apstiprināšanu amatā nobalsoja deviņi no 12 klātesošajiem novada domes deputātiem.

Auziņa Burtnieku novada pašvaldībā strādājusi jau iepriekš, no 2010.gada līdz 2016.gada rudenim viņa bija pašvaldības Attīstības nodaļas vadītāja. Tāpat viņa ir bijusi arī vairāku pašvaldības komisiju locekle, piemēram, viņa darbojusies Izsoles komisijā, Iepirkumu komisijā, Uzņēmējdarbības un vides attīstības komisijā.

Burtnieku novada pašvaldības iepriekšējais izpilddirektors Māris Ērglis darbu pašvaldībā pameta pērn decembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)