Banner 980x90

Par 400 eiro paaugstina Mazsalacas novada domes priekšsēdētāja algu

Valmiera, 28.jūn., LETA. Vienā no pirmajām domes sēdē, nolemts par 400 eiro paaugstināt Mazsalacas novada domes priekšsēdētāja algu.

Kā aģentūra LETA noskaidroja domē, atkārtoti šajā amatā ievēlētais Harijs Rokpelnis (Mazsalacas novadam) iepriekšējā sasaukumā saņēma 1200 eiro mēnesī. Savukārt tagad viņa alga būs 1600 eiro mēnesī.

Domē skaidroja, ka novada amatpersonu algas nav piesaistītas minimālajai algai. Algas palielināšana mēram bijusi Rokpeļņa iniciatīva. Pēdējais algas pielikums mēram bijis 2015.gada martā.

Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija vēsta, ka Rokpelnis pērn darbā domē nopelnījis 15 057 eiro.

Kā ziņots, Mazsalacas novada vadību vēl četrus gadus saglabās līdzšinējais pašvaldības vadītājs Rokpelnis. Viņa kandidatūru atbalstīja seši paša pārstāvētā saraksta "Mazsalacas novadam" deputāti un divi deputāti no saraksta "Salaca".

Pašvaldību vēlēšanās saraksts "Mazsalacas novadam" ieguva sešus mandātus, bet "Salaca" - trīs vietas domē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)