Banner 980x90

Pagarināts Valmieras iedzīvotāju aptaujas termiņš

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Valmieras pilsētas pašvaldība pagarinājusi ikgadējās iedzīvotāju aptaujas aizpildīšanas termiņu līdz 31.martam.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Justīne Deičmane, aptauja veidota, lai lai saņemtu iedzīvotāju vērtējumu par Valmierā pieejamo pakalpojumu piedāvājumu un kvalitāti, jomām, kurās pašvaldības darbu nepieciešams pilnveidot, pilsētvides labiekārtotību, pašvaldības un iedzīvotāju sadarbību un citiem valmieriešiem būtiskiem jautājumiem.

Anketu iespējams aizpildīt elektroniski Valmieras pilsētas pašvaldības mājaslapā www.valmiera.lv, savukārt drukātā formātā tā pieejama Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā Lāčplēša ielā 2, Valmieras Tūrisma informācijas centrā Rīgas ielā 10 un Valmieras bibliotēkā Cēsu ielā 4.

Aizpildītās anketas līdz 31.martam iedzīvotāji var nogādāt Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā, Valmieras Tūrisma informācijas centrā un Valmieras bibliotēkā, kur ir izvietotas īpašas kastes.

Aptauja ir anonīma, un rezultāti tiks izmantoti tikai apkopotā veidā. Ar tiem būs iespējams iepazīties pašvaldības informatīvajā izdevumā "Valmiera domā un rada" un mājaslapā www.valmiera.lv. Iedzīvotāji aicināti būt aktīviem un iesaistīties savas pilsētas - Valmieras - pilnveidošanā un attīstībā.

Aptaujas anketa elektroniski pieejama šeit.   

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)