Banner 980x90

Otro gadu notiks "Valdeko ziemas karnevāls"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 19.februārī, plkst.12.00 pie DUS "Valdeko" un atpūtas kompleksa "Avoti" notiks "Valdeko ziemas karnevāls" - pasākums ar masku parādi un atrakcijām visai ģimenei, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja pasākuma organizatori - biedrība "Esi aktīvs".

"Tradīcijas ir jāveido un jākopj! Ar prieku otro gadu organizējam un atbalstam Valdeko ziemas karnevālu, kas ir krāsains pasākumus ar aktivitātēm visai ģimenei," stāsta DUS Valdeko vadītājs Jānis Matisons jr.

Plkst.12.00 paredzēta apmeklētāju pulcēšanās un pasākuma atklāšana. Turpinājumā sekos masku parāde, kurā dalībnieki tiks aicināti demonstrēt savas radītās maskas un sagatavotos tērpus. Parādi vēros labvēlīgi noskaņota žūrija, lai noteiktu oriģinālākos veikumus un noteiktu uzvarētājus dažādās kategorijās: bērnu, pieaugušo un ģimeņu - krāsainākie un oriģinālākie tēli.

Kad maskas un tērpi būs atrādīti, apmeklētāji tiks aicināti piedalīties foto-orientēšanās spēlē, dažādās atrakcijās visai ģimenei, kas notiks DUS "Valdeko" un atpūtas kompleksa "Avoti" teritorijā.

Karnevāls noslēgsies plkst.14.00 ar izlozi, kurā iespēja iegūt gardas atbalstītāju sagatavotas balvas būs visiem, kuri būs piedalījušies pasākuma aktivitātēs. Tiks apbalvoti arī karnevāla košākie un oriģinālākie tēli.

Organizatori būs sarūpējuši ugunskuru, jautru mūziku un pārsteiguma balvas no pasākuma atbalstītājiem DUS "Valdeko", atpūtas kompleksa "Avoti", "Cido", "Laima", "Ādažu čipsi", "Magnum", būvmateriālu veikala "Būve" un būvuzņēmuma "SCO Centrs".

Karnevālu organizē biedrība "Esi aktīvs!" un atbalsta Burtnieku novada pašvaldība.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)