Banner 980x90

Olimpiādes laikā Rencēnu apkārtnē būs ierobežota satiksme

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Rencēnu apkārtnē no piektdienas, 1.jūlija līdz svētdienai, 3.jūlijam, IV Latvijas Olimpiādes ietvaros notiekošo šaušanas sacensību dēļ, būs ierobežota autotransporta kustība ceļa posmā Kaķīši – Smuikas ferma, pilsētas informācijas portālu Vamiera24.lv informē Burtnieku novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Arita Rudzīte. 

Tas nozīmē, ka nedēļas nogalē laikā no plkst.9.00 līdz plkst.18.00 visi, izņemot sacensību dalībniekus un līdzjutējus, šajā ceļa posmā nedrīkstēs iebraukt ar auto. Autotransporta kustība ap Rencēnu šautuvi būs organizēta pa apbraucamiem ceļiem.

Jau zināms, ka no 1. līdz 3.jūlijam Valmiera kļūs par Latvijas IV Olimpiādes mājvietu. Un sacensības atsevišķos sporta veidos tiks organizētas arī Olimpiādes rīkotājpilsētas – Valmieras – sadarbības pašvaldībās.  Burtnieku novadā esošajās sporta bāzes notiks Latvijas IV olimpiādes sacensības burāšanā, BMX riteņbraukšanā, golfā un stenda šaušanā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)