Banner 980x90

Ojārs Alekss Bērziņš piedalīsies prestižajā "Jordan Brand Classic" nometnē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
"Valmiera/ORDO" jaunatnes sistēmas spēlētājs Ojārs Alekss Bērziņš ir uzaicināts piedalīties prestižajā "Jordan Brand Classic" nometnē, kura no 10. - 12. martam norisināsies Spānijas pilsētā Barselonā. Katru gadu nometne pulcē 40 talantīgākos Eiropas jaunos basketbolistus un tās noslēgumā 10 spēlētāji tiek izraudzīti dalībai īpašā talantu spēlē Ņujorkā, kura šogad 14.aprīlī norisināsies Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" mājvietas arēnā "Barclays Center". 

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē "Basketbola kluba Valmiera" Sabiedrisko attiecību vadītāja Lelde Bukovska, Ojārs Alekss Bērziņš, kurš šosezon "Valmiera/ORDO" komandas sastāvā debitējis "OlyBet" LBL un "Triobet" BBL turnīros, ikdienā spēļu praksi uzkrāj LBL2 turnīrā pārstāvot "Valmiera/ORDO-2" komandu. Ojārs ir viens no  komandas līderiem - šosezon piedalījies 17 spēlēs, vidēji laukumā pavadot 32 minūtes, gūstot 14.6 punktus, izcīnot 2.8 atlēkušās bumbas un atdodot 3.6 rezultatīvas piespēles.

Spēlētājs šīs sezonas laikā ir pārstāvējis Latvijas U16 izlasi divos starptautiskajos turnīros. Tradicionālajā Baltijas kausa izcīņā, kas ierasti norisinās janvāra sākumā Igaunijas pilsētā Tallinā, Ojārs trijās aizvadītajās spēlēs izcēlās ar 24.3 punktiem un tika atzīts par turnīra labāko spēlētāju Latvijas izlasē. Tradicionālajā starptautiskajā kadetu izlašu turnīrā, kurš no  28.janvāra līdz 4.februārim norisinājās Turcijas pilsētā Konjā, Ojārs palīdzēja Latvijas U16 izlasei izcīnīt 4.vietu astoņu komandu konkurencē un kļuva par rezultatīvāko spēlētāju Latvijas izlasē (13.8 p.).

Uz "Jordan Brand Classic" talantu nometni katru gadu tiek uzaicināti viens vai divi pārstāvji no Latvijas. Iepriekšējos gados "Jordan Brand Classic" nometnē piedalījušies arī vairāki citi Valmieras jaunatnes sistēmas spēlētāji - Rolands Šmits (2011), Rinalds Mālmanis (2012), Bogdans Raiļans (2015) un  Anrijs Miška (2016).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)