Banner 980x90

Oficiāli izsludina pašvaldību vēlēšanas, apsūdz Stradiņa slimnīcas ārstus, pasniegs alus gada balvu

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Piektdien, 3.februārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Dikļu pilī pasniegs "Latvijas alus gada balvu"

Šovakar Dikļu pilī tiks godināti labākie Latvijas alus darītāji, aldariem pasniedzot balvas vairāk nekā desmit nominācijās, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Melbārde: Finansējums radošo personu atbalstam varētu būt pieejams no 2018.gada

Radošo personu statusa un profesionālo radošo organizāciju likuma izstrāde ir procesā, un radošo personu atbalstam finansējums varētu būt pieejams 2018.gadā, tā šodien Latvijas Radio radījumā "Krustpunktā" sacīja kultūras ministre Dace Melbārde (TB-VL/LNNK).

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Martā Rīgā notiks šampanieša festivāls "Riga Wine&Champagne"

Marta sākumā Rīgā notiks ikgadējais Baltijas šampanieša un vīna festivāls "Riga Wine&Champagne", ko ievadīs paplašināts šampanieša un dzirkstošo vīnu piedāvājums - degustācija restorānā "Bibliotēka N°1 Restorāns", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Par "Gada cilvēku tūrismā 2016" atzīts restorāna "Vincents" šefpavārs Mārtiņš Rītiņš

Par "Gada cilvēku tūrismā 2016" atzīts restorāna "Vincents" šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, aģentūra LETA uzzināja izstādes-gadatirgus "Balttour 2017" atklāšanas pasākumā.

Foto: Zane Bitere/ LETAFoto: Zane Bitere/ LETA

EM plāno daudz lielāku uzmanību veltīt tūristu piesaistei no Ķīnas, Lielbritānijas un ASV

Ekonomikas ministrija (EM) turpmākajos gados daudz lielāku uzmanību plāno veltīt tūristu piesaistei no Ķīnas, Lielbritānijas un ASV, šodien izstādes-gadatirgus "Balttour 2017" atklāšanā sacīja EM valsts sekretāra vietnieks Raimonds Aleksejenko.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

KNAB par iespējamo korupciju lūdz apsūdzēt Stradiņa slimnīcas darbinieku un ārstus

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) lūdzis Ģenerālprokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret VSIA "Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca" darbiniekiem par prettiesisku labumu pieprasīšanu un pieņemšanu, kā arī dokumentu viltošanu.

Riga24.lvRiga24.lv

Pēc pašvaldību vēlēšanām deputātu skaits mainīsies Jēkabpils un Mārupes novadā

Pēc pašvaldību vēlēšanām deputātu skaits mainīsies divās pašvaldībās - Jēkabpils novadā deputātu skaits samazināsies no 15 uz deviņiem deputātiem, bet Mārupes novadā pieaugs no 15 uz 17 deputātiem.

Foto: LETAFoto: LETA

Vējonis nākamnedēļ darbam Latvijā akreditēs Krievijas vēstnieku

Valsts prezidents Raimonds Vējonis nākamnedēļ, 7.februārī, darbam Latvijā akreditēs jauno Krievijas vēstnieku Jevgeņiju Lukjanovu, noskaidroja aģentūra LETA.

Foto: Zane Bitere/ LETAFoto: Zane Bitere/ LETA

Valmierā norisināsies forums "Viedā ekonomika: zinātne, tehnoloģijas un inovācijas"

Ceturtdien, 16.februārī, no plkst.13.00 Vidzemes Augstskolā (ViA), Tērbatas ielā 10, norisināsies Vidzemes forums "Viedā ekonomika: zinātne, tehnoloģijas un inovācijas".

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Centrālā vēlēšanu komisija oficiāli izsludina šā gada pašvaldību vēlēšanas

Centrālās vēlēšanu komisija (CVK) šodien oficiāli izsludināja šā gada 3.jūnijā plānotās republikas pilsētas domes un novada domes vēlēšanas.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Rēzeknes slimnīcā ievieš gripas karantīnu

Ņemot vērā pieaugošo gripas slimnieku skaitu, no pirmdienas, 6.februāra, Rēzeknes slimnīcā tiks noteikta karantīna un ierobežota pacientu apmeklēšana, aģentūru LETA informēja slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Sondore-Strode.

Foto: LETAFoto: LETA

Naktī ugunsgrēkā Priekuļu novadā bojā gājis cilvēks

Piektdien, 3.februārī, plkst.1.44 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Priekuļu novada Liepas pagasta Liepu, kur piecstāvu dzīvojamās mājas kāpņu telpā bija redzami dūmi. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ēkas ceturtā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas 35m2 platībā ir stiprs piedūmojums. 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)