Banner 980x90

Noslēgušies VUGD Valmieras daļas ēkas rekonstrukcijas darbi 

Anita Gušča/ Valmiera24.lv
Anita Gušča/ Valmiera24.lv
Trešdien, 2.novembrī, plkst.13.00 svinīgi atklās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Vidzemes reģiona brigādes Valmieras depo rekonstruēto ēku, kā arī no jauna izbūvēto nojume speciālajiem transportlīdzekļiem, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļa vecākā speciāliste Sandra Vējiņa.

Darbi veikti ASV un Latvijas sadarbības projekta ietvaros. Svinīgajā pasākumā piedalīsies: Iekšlietu ministrijas un VUGD pārstāvji, ASV vēstniecības Latvijā pagaidu pilnvarotā lietvede Šārona Hadsone-Dīna , Valmieras domes vadība, kā arī Valmieras daļas ugunsdzēsēji glābēji un veterāni. 

VUGD Valmieras daļas depo ēkas rekonstrukcijas lielākie remontdarbi notika garāžu korpusā, dienesta telpās un mācību klasē. Mācību telpa turpmāk tiks izmantota ne tikai Valmieras daļas un Vidzemes reģiona brigādes amatpersonu apmācībai, bet arī izglītojošam darbam ar bērnudārzu un skolu audzēkņiem. Rekonstruējot depo telpas, būtiski uzlabojušies darbinieku darba un sadzīves apstākļi, ir panākta ātrāka un drošāka ugunsdzēsēju glābēju nokļūšana līdz speciālajiem transportlīdzekļiem un aprīkojumam, kas uzlabos dienesta reaģēšanas spējas uz notikumiem.

VUGD Valmieras daļas ēkas atjaunošana īstenota Amerikas Savienoto Valstu un Latvijas sadarbības projekta ietvaros, ko realizē ASV Bruņoto spēku virspavēlniecība Eiropā, ASV vēstniecības Aizsardzības sadarbības birojs Latvijā un Latvijas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests. Rekonstrukcijas darbus veica vietējais būvniecības uzņēmums AS "UPB".
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)