Banner 980x90

Noslēgs akciju "Otrreiz spēli spēlēt prieks!"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien, 27.novembrī, plkst.11.00, Valmieras Tūrisma informācijas centrā tiks noslēgta akcija "Otrreiz spēli spēlēt prieks!", kuras laikā ikviens bija aicināts nodot savas vairs nevajadzīgās, bet labi saglabātās attīstošās un izglītojošās spēles, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas Sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Noslēguma pasākuma laikā spēles un to novietošanai jaunatnes centra "Vinda" bērnu īpaši sagatavotais rotaļu cietoksnis tiks nodoti Valmieras novada fondam, kurš tos piedāvās tālāk Valmieras ģimenēm. Tiks izlozēta arī kino "Gaisma" sarūpēta dāvanu karte uz ģimenes filmu 5 personām, kuru iegūs kāds no akcijas dalībniekiem.

Vēl tikai ceturtdien un piektdien, līdz plkst.11.00, ikvienam ir iespēja piedalīties akcijā, Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10) nodot spēles un tādējādi kļūt arī par kino "Gaisma" dāvanu kartes izlozes dalībnieku.

Akcija tiek organizēta Eiropas atkritumu samazināšanas nedēļas ietvaros ar mērķi samazināt kopējo atkritumu daudzumu, piešķirt lietām otro dzīvi, kā arī veidot sabiedrībā videi draudzīgus ieradumus. Eiropas atkritumu nedēļas šī gada kopējā tēma ir "Dematerializācija: izdarīt vairāk ar mazāk".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)