Banner 980x90

Norisināsies trešais "Bosch Ledus Krosa" posms

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 18.martā, Vidzemes Olimpiskajā centrā (VOC) norisināsies noslēdzošais "Bosch Ledus Krosa" posms. Gaidāmas aizraujošas cīņas katrā divīzijā. Ātrākie un veiklākie slidotāji tiks noskaidroti "Bosch Ledus Krosa" šķēršļu trasē, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja VOC pārstāvniecība.

Pirmajos divos posmos VOC norisinājās spraigas cīņas. Trīs divīzijās, Debitantu, Junioru un Elites tika noskaidroti ātrākie slidotāji. Pirmajā slidošanas sacensību posmā, Debitantu divīzijā vairāki jaunie sportisti uzrādīja vienādu rezultātu, līdz ar to tika piešķirtas trīs pirmās vietas, viena otrā un divas trešās vietas.

Otrajā posmā viss sakārtots pa plauktiņiem, viens uzvarētājs, Maksims Červjakovs ir nepārspēts "Bosch Ledus Krosa" otrajā posmā un šobrīd ir kopvērtējuma līderis. Junioru divīzijā, pirmajā posmā spraigas cīņas, kuras nebeidzās arī otrajā. Pirmajā posmā nepārspēts Artūrs Krumholcs, kurš nepiedalījās otrajā posmā. Otrajā posmā ātrāks Artūrs Tomsons, kuram izpalika pirmais posms.

Ātrākā slidotājā tituls Junioru divīzijā tiks noskaidrots trešajā posmā. Elites divīzijā pirmajā un otrajā posmā nepārspēts uz Vidzemes Olimpiskā centra ledus - Artūrs Kārkliņš. Kopvērtējumā Artūrs, ja ieradīsies uz trešo posmu, ir nodrošinājis uzvaru. Uz papēžiem min Edgars Valdmanis, kurš šobrīd ieņem otro vietu kopvērtējumā. Labākie visās divīzijās tiks noskaidroti trešajā "Bosch Ledus Krosa" posmā, 18.martā.

Visi "Bosch Ledus Krosa" dalībnieki cīnīsies par vērtīgām balvām no sacensību atbalstītajiem. Debitantu divīzijas ātrākie saņems balvas no hokeja inventāra veikala "Hokeja Pasaule", Juniori cīnīsies par dāvanu kartēm no sporta preču veikala "Sportland" un ātrākie Elites sportisti saņems balvas no sacensību ģenerālsponsora "Bosch" un dāvanu kartes no dārza un meža tehnikas veikala "Sils". Visi sacensību dalībnieki saņems atspirdzinošas veltes no dzērienu ražotāja "Livonia" un gardu medu no bišu produktu ražotāja "Vinnis".

Pasākuma rīkotāji aicina nekavēties, pieteikties un parādīt savus spēkus ledus šķēršļu trasē. Asi pagriezieni, augsti lēcieni, liesmojošs ledus sagaida visus sacensību dalībniekus. Pieteikšanās forma pieejama šeit. Nolikums pieejams šeit.

"Bosch ledus kross" ir līdz šim vēl Latvijā nebijušas slidošanas sacensības, kuras organizē SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" sadarbībā ar Valmieras hokeja klubu. Projekta ģenerālsponsors Bosch - tehnika dzīvei. Projektu atbalsta "Sils dārza un meža tehnikas centrs", "Sportland", "Hokeja pasaule", "Mežezers" u.c.

Vairāk informācijas, zvanot pa tālruni: +371 29878192, 29111097; kā ari vietnē www.voc.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)