Banner 980x90

No VL - TB/LNNK kandidēs Broka, pieņemts Cēsu novada budžets, rekonstruēs Daliņa stadionu

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Pirmdien, 30.janvārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Valmierā ar automašīnu uz gājēju pārejas uzbrauc sievietei ar mazu bērnu

Šorīt Valmierā, Rubenes ielā, uz gājēju pārejas ar automašīnu notriekta sieviete un mazs bērns, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Zane Vaskāne.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Beļavas pagastā atrasta ezerā nogrimusi automašīna

Vakar Beļavas pagasta ezerā Pintelis Gulbenes policija atradusi nogrimušu automašīnu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Zane Vaskāne.

Foto: LETAFoto: LETA

VL-TB/LNNK Rīgas mēra amata kandidāte būs Baiba Broka

Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) Rīgas mēra amata kandidāte būs pašreizējā Rīgas domes deputāte Baiba Broka.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

Rīgas dome plāno "Rīgas mežiem" nodot nekustamos īpašumus teju 596 500 eiro vērtībā

Rīgas dome plāno nodot pašvaldības SIA "Rīgas meži" bezatlīdzības lietošanā deviņus nekustamos īpašumus teju 596 500 eiro vērtībā.

Foto: Sintija Zandersone/ LETAFoto: Sintija Zandersone/ LETA

Pērn uzlabojusies pašvaldību budžetu bilance un tajos izveidojies 56,9 miljonu eiro pārpalikums

Pašvaldību budžeta pārpalikums 2016.gadā bija 56,9 miljoni eiro, un salīdzinājumā ar 2015.gadu pašvaldību budžeta bilance ir uzlabojusies par 82,3 miljoniem eiro, aģentūru LETA informēja Finanšu ministrijā (FM).

Foto: LETAFoto: LETA

Pieņemts Cēsu novada budžets 2017.gadam

Ceturtdien, 26.janvārī, Cēsu novada domes deputāti vienbalsīgi pieņēma 2017.gada budžetu, apstiprinot 23,93 miljonu eiro kopbudžeta ieņēmumus, kas ir par 16% vairāk nekā plānotais budžets pērn, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com

Šonedēļ gaidāms nedaudz sausāks un vēsāks laiks nekā iepriekšējās divās nedēļās

Šonedēļ Latvijā caurmērā gaidāma nedaudz zemāka gaisa temperatūra un arī mazāks gaisa mitrums nekā pagājušajā un aizpagājušajā nedēļā, prognozē "Global Forecast System".

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

NBS komandieris: Eiropai jāuzņemas lielāka atbildība par savas drošības nodrošināšanu

Jaunus Eiropas bruņotos spēkus veidot nebūtu loģiski, bet tā vietā Eiropai jāuzņemas lielāka atbildība par savas drošības nodrošināšanu, šādu viedokli šorīt Latvijas Radio pauda jaunais Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Foto: Ieva Makere/ LETAFoto: Ieva Makere/ LETA

Šogad plānots uzsākt Jāņa Daliņa stadiona rekonstrukciju

Šī gada jūnijā uzsāks Jāņa Daliņa stadiona rekonstrukciju un vieglatlētikas manēžas būvniecību. Sporta bāzes celtniecību plānots pabeigt divu gadu laikā, visticamāk atklājot jauno objektu vienlaikus ar Prezidenta kausa izcīņu 2019.gadā, pilsētas informācijas portālam Valmiera24.lv pastāstīja Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks.

Valmiera24.lvValmiera24.lv

"Nekā personīga": Parlamentārieša Rasmaņa uzņēmums uzvarējis valsts iepirkumā, lai gan Satversme to liedz

Saeimas deputātam Artim Rasmanim (ZZS) daļēji piederošs uzņēmums uzvarējis 1,8 miljonus eiro vērtajā Cēsu novada domes iepirkuma konkursā par ielu tīrīšanu, lai gan Satversmē noteikts, ka Saeimas deputātiem piederoši uzņēmumi nedrīkst saņemt valsts un pašvaldību pasūtījumus, šovakar vēstīja TV3 raidījums "Nekā personīga".

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)