Banner 980x90

Neretas novadā nozagtu traktoru atrod Valmierā

Jelgava, 23.aug., LETA. Valsts policija (VP) Valmierā atradusi augusta vidū Neretas novadā nozagtu traktoru, aizturot arī zagli, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) vecākā speciāliste Diāna Briede.

Augusta vidū no kādas saimniecības Neretas novadā nozagts traktors Belarus MUP-351, par ko policija sākusi kriminālprocesu.

Sadarbojoties ZRP un Vidzemes reģiona pārvaldes kriminālpolicijas darbiniekiem un veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, nozagtais traktors atrasts Valmierā.

Vēlāk aizturēta arī aizdomās turētā persona - 1981.gadā dzimis vīrietis, kurš agrāk jau ir tiesāts. Personai piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Policija aicina lauksaimniecības tehnikas īpašniekus būt piesardzīgiem un pievērst pastiprinātu uzmanību savu īpašumu drošībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)