Banner 980x90

Nelsonam otrā "Grammy" balva, rekonstruēs Siguldas pils kompleksu, kļūs siltāks 

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Pirmdien, 13.februārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

EK: Latvijas ekonomikas izaugsme pagājušajā gadā ir piebremzējusies

Atbilstoši Eiropas Komisijas (EK) ziemas ekonomikas prognozei, Latvijas ekonomikas izaugsme pagājušajā gadā ir piebremzējusies, sasniedzot tikai 1,6%.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Šajā medību sezonā atļauj nomedīt papildu 50 vilku

Ņemot vērā labvēlīgo situāciju vilku populācijā, kā arī pamatojoties uz vilku aizsardzības plānu un izvērtējot līdz šim nomedīto vilku ietekmi uz populācijas atjaunošanos un zaudējumu risku, ko plēsēju liela koncentrācija un uzvedības izmaiņas rada lauksaimniecībai, Valsts meža dienests šajā medību sezonā atļāvis nomedīt papildu 50 vilku, aģentūra LETA uzzināja dienestā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Lidostā "Rīga" aiztur meklēšanā esošu Latvijas pilsoni

Vakar lidostas "Rīga" robežkontroles punktā aizturēts viens no Londonas ieceļojošs Latvijas pilsonis, kurš atrodas policijas meklēšanā, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzes pārstāve Kristīne Pētersone.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Vakarā un naktī apledos ceļi

Pirmdienas vakarā un naktī uz otrdienu, turpinot ienākt siltākam gaisam un vietām smidzinot lietum, Latvijā apledos ceļi, prognozē sinoptiķi.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Pārbūvējot Robežu ielu Ventspilī, plāno nozāģēt 36 kokus

Pārbūvējot Robežu ielu Ventspilī, plānots nozāģēt 36 kokus.

Foto: LETAFoto: LETA

Uzsākta vērienīga vēsturiskā Siguldas pils kompleksa rekonstrukcija

Februārī sākti vērienīgi rekonstrukcijas darbi Siguldas pils kompleksā, kurā ietilpst vairākas vēsturiskās ēkas, tostarp Livonijas ordeņa Siguldas pils un Siguldas Jaunā pils ar muižas ēkām un dārzu.

Foto: LETAFoto: LETA

Beverīnas novadā būvēs jaunu brīvdabas deju grīdu par nepilniem 16 000 eiro

Beverīnas novada Mūrmuižā šogad būvēs jaunu brīvdabas deju grīdu par nepilniem 16 000 eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Valmiera24.lvValmiera24.lv

Andris Nelsons otro reizi iegūst prestižo "Grammy" balvu

Losandželosā svētdien notika "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonija, kurā otro gadu pēc kārtas Latvijas diriģents Andris Nelsons saņēmis balvu par viņa vadībā ierakstītu Bostonas Simfoniskā orķestra atskaņojumu, liecina informācija balvas organizatoru oficiālajā mājaslapā.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Šonedēļ visās dienās gaisa temperatūra pakāpsies virs nulles

Šonedēļ katru dienu kaut daļā Latvijas teritorijas gaisa temperatūra paaugstināsies virs nulles atzīmes, prognozē "Global Forecast System".

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)