Banner 980x90

Neauglības ārstēšanas kampaņai šogad saziedoti 15 017 eiro

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Neauglības ārstēšanas kampaņai, kuru rīko biedrība "Taureņa efekts" sadarbībā ar mazumtirgotāju "Elvi" un "Klīniku EGV", kopš šā gada sākuma ir pieteikušies 96 pāri un saziedoti 15 017 eiro, aģentūru LETA informēja "Elvi" pārstāve Ksenija Andrijanova.

"Interese par kampaņu pieaug ar katru gadu. Visaktīvāk piesakās pāri no Rīgas rajona - esam saņēmuši 49 pieteikumus. Vēlmi tikt pie ilgi gaidītā bērna izrādīja arī 15 pāri no Vidzemes, 13 pāri no Zemgales un 10 pāri no Kurzemes. Viszemākā aktivitāte pagaidām ir Latgales iedzīvotājiem - ir saņemti deviņi pieteikumi," informē "Klīnikas EGV" direktore, ginekoloģe Zane Vītiņa.

Viņa atgādināja, ka neauglības ārstēšanas kampaņai var pieteikties Latvijā atzītā laulībā esošas ģimenes, ar nosacījumu, ka vismaz viena laulātā pastāvīgā dzīves vieta ir Latvija un sievietes vecums ir līdz 40 gadiem. "Šogad mums ir rekordliels pieteikumu daudzums! Kampaņa tiek rīkota jau trešo gadu, un mums patiesi ir, ar ko lepoties, - piedzimuši seši bērniņi un vēl divas sievietes ir bērna gaidībās," informēja Vītiņa.

Ģimeņu pieteikšanās atbalstam, lai pretendētu uz 2016.gada izlozi, norisinās līdz 31.oktobrim.

Kampaņu rīko biedrība "Taureņa efekts" sadarbībā ar mazumtirgotāju "Elvi", "Klīniku EGV", AS "Veselības centru apvienību", mājsaimniecības lielveikalu "Domo", ātrās ēdināšanas restorānu ķēdi "Hesburger", veikalu-noliktavu "Alkoautlet dzērieni&vīni", AS "Virši-A", lietotu preču mazumtirgotāju "Kristīne-RR" un SIA "A & H Alianse".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)