Banner 980x90

Ne vienmēr jādāvina rotaļlietas. Idejas aktīvām un interesantām Ziemassvētku dāvanām bērniem

Pavisam drīz vecāki sāks prātot, kādas dāvanas kopā ar Ziemassvētku vecīti sarūpēt saviem mīļajiem bērniem, jo svētku laiks pienāks nemanot. Varbūt šogad klasisko rotaļlietu vietā sagādāt kaut ko nedaudz savādāku – aktivitātes un piedzīvojumus, jaunu pieredzi nesošas dāvanas, kas bērnam sniegs arī jautrību un pozitīvas emocijas.

Sadarbībā ar dāvanu veikalu "Lieliska dāvana" varat iepazīties ar dažām labām idejām šāda veida Ziemassvētku dāvanām bērniem.

Abonements deju nodarbībām
Dejošana attīsta disciplīnu, pārliecību par sevi, palīdz izkopt stāju, uzlabo fizisko izturību un veselību. Un deja arī sniedz daudz prieka. Atliek tikai izvēlēties tādu dejas veidu, kas bērnam patiks. Abonements deju nodarbību apmeklēšanai pat var kļūt par aizsākumu jaunam hobijam vai profesionālai nodarbei.

Zinātnes un tehnoloģiju muzeja apmeklējums
Bērniem patīk eksperimenti, aizraujoši un izzinoši uzdevumi, interaktīva vide. To visu atvase varēs izbaudīt, apmeklējot Zinātnes un tehnoloģiju muzeju Ventspilī. Tur bērniem aizraujošas eksursijas laikā būs iespējams atrisināt tangrama noslēpumu, piedalīties auto sacīkstēs, ar domu spēku izglābt pasauli, iejusties valsts pārvaldnieka amatā un mainīt CO2 piesārņojumu.

Izklaide batutu parkā "Jump Space"
Kuram bērnam gan nepatīk lēkāt batutā. Tāpēc, meklējot idejas Ziemassvētku dāvanām bērniem, nevajadzēt aizmirst, ka Latvijā ir Baltijā lielākais iekštelpu batutu parks. Varat uzdāvināt kārtīgu izklaidi šajā vietā, kur iespējams izbaudīt ne tikai batutus, bet arī citas aktivitātes.

Ausu caurduršana
Ausu caurduršana ir gandrīz katras mazās meitenes sapnis, jo viņas grib nēsāt skaistus auskarus un līdzināties lielajām meitenēm un mammām. Ja jums mājās ir sākumskolas meitene, kura jau izteikusi vēlmi pēc auskariem, tad idejas Ziemassvētku dāvanām bērniem jums nav vairs tālu jāmeklē.

Fotosesija ar tematiskām dekorācijām
Vēl viena favorītdāvana meitenēm var būt aizraujoša un profesionāla fotosesija ar tematiskajām dekorācijām. Meitenēm patīk labi izskatīties, iejusties modeļu un slavenību ādā, ļaujoties kameru zibšņiem. Šī būs lieliska iespēja mazajai dāmai uz mirkļi kļūt par īstu zvaigzni un izbaudīt savu fotosesiju.

Kvesta istabas apmeklējums
Kvesta jeb izlaušanās istabas kļūst arvien populārākas. Tā ir izklaide, kas piemērota arī bērniem un pusaudžiem, ja izvēlas pareizās tematikas kvestu. Tas būs aizraujoši, interesanti un ļaus pārbaudīt savas zināšanas, atjautību. 

Izbrauciens ar elektrokartingu
Lai gan tas vairāk noteikti iepriecinās tieši puišus, tā būs aktīva un atraktīva dāvana ikvienam bērnam Ziemassvētkos. Elektrokartings parasti ir pieejams speciālās hallēs, kas ir zem jumta, tāpēc tā būs lieliska atpūta un izklaide jebkurā gadalaikā un laika apstākļos.

Ekskursija karameļu darbnīcā
Bērni ir sladummīļi, to nevar noliegt. Bet vai viņi zina, kā saldumi top? Varbūt uzdāvināt Ziemassvētkos ekskursiju karameļu darbnīcā? Tur varēs uzzināt par saldumu tapšanas procesu, piedalīties degustācijās un pat iejusties karameļu meistara ādā, izgatavojot pašiem savu karameli.

Šīs ir tikai dažas idejas Ziemassvētku dāvanām bērniem, ko sadarbībā ar dažādiem Latvijas uzņēmējiem piedāvā dāvanu veikals "Lieliska Dāvana". Piedāvājumu klāsts ir ļoti plašs – katrai gaumei, vecumam un arī finansiālajām iespējām. 

Vēl citas idejas Ziemassvētku dāvanām bērniem meklējiet tiešsaistes veikalā: https://www.lieliskadavana.lv/ziemassvetku-davanas/ziemassvetku-davanas-berniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)