Banner 980x90

Naudas problēmas palīdz atrisināt ViaSMS.lv

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Tēriņu plānošana ir prasme, bez kuras mūsdienās ir grūti iztikt. Pakāpeniski cilvēki iemācās saskaņot ienākumus ar izmaksām, taču reizēm gādās neparedzētas situācijas. Ko darīt, ja ir salūzusi dārga sadzīves tehnika? Gan remonts, gan jauna ierīce maksā diezgan daudz, un ne vienmēr ģimenes budžetā ir lieka nauda, īpaši mēneša beigās. Tāpat dažkārt ir grūti apmaksāt neatliekamo vizīti pie ārsta. Šādos gadījumos viens no problēmu risināšanas variantiem ir ātrais kredīts. Tas ir salīdzinoši neliels aizdevums, ko piešķir pusstundas laikā, neprasot izziņas no darba un citus dokumentus. Viens no populārākajiem ātro kredītu sniedzējiem Latvijā ir uzņēmums ViaSMS.lv. Klientu uzticību tas ir iemantojis ar dažādiem aizdevumu variantiem un izdevīgiem nosacījumiem.

ViaSMS.lv īpašie piedāvājumi ikvienam klientam
Cilvēki vēršas pie ātrajiem aizdevējiem dažādu iemeslu vadīti, un tāpēc ViaSMS.lv ir izstrādājis trīs aizdevuma variantus. Atkarībā no situācijas, izvēlieties:
- aizdevumu līdz algai – samērā neliels kredīts līdz 700 eiro ar atmaksas termiņu 7–30 dienas;
- SMS kredītu – nosacījumu ziņā tāds pats kā aizdevums līdz algai, bet vēl ātrāks un pieejamāks;
- naudas kredītu – aizdevums nopietniem mērķiem, ar maksimālo summu 1500 eiro un atmaksas periodu no 3 līdz 12 mēnešiem.

Pieteikuma izskatīšana un naudas pārskaitīšana ir bez maksas, un, ja vien Jūs izpildāt ViaSMS.lv nosacījumus, aizdevums tiks piešķirts nekavējoties. Lai kļūtu par ViaSMS.lv klientu, Jums ir jābūt
- vecumā no 20 līdz 70 gadiem;
- ar labu kredītvēsturi.

Lai gan ViaSMS.lv neprasa oficiālus ienākumu apliecinošus dokumentus, tas sagaida no klientiem godīgu attieksmi un laicīgu parādsaistību segšanu.

Kas jāzina gudram aizņēmējam?
Ātrā kredīta pieejamība un vienkāršums pievilina daudzus, taču šāds aizdevums patiešām palīdzēs tikai tiem, kuri rūpīgi pārdomā savus tēriņus. Pirms pieteikšanās ātrajam aizdevumam pajautājiet sev:
- vai Jūsu ikmēneša ienākumi ļaus laicīgi segt kredītu?
- vai kredīts ir nepieciešams patiešām svarīgiem tēriņiem, kas būtiski ietekmēs Jūsu dzīves līmeni?
- vai esat sedzis visas iepriekšējas parādsaistības ar fiziskām un juridiskām personām?

Pozitīvas atbildes uz šiem jautājumiem apliecina, ka nepieciešamības gadījumā ātrais aizdevums var Jums palīdzēt. Atbildīga aizņemšanās raksturo gudru klientu. ViaSMS.lv vienmēr izpilda savas saistības un to pašu gaida no aizņēmējiem. Ja Jums rodas vajadzība pēc ātrā aizdevuma, apsveriet iespēju izmantot ViaSMS.lv pakalpojumus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)