Banner 980x90

Naktī valsts ziemeļaustrumu daļā gaisa temperatūra noslīdēs zem -20 grādiem

Rīga, 21.janv., LETA. Otrdien naktī un no rīta Latvijas ziemeļaustrumu daļā - daudzviet Vidzemē un Latgalē - gaisa temperatūra pazemināsies līdz -20..-25 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Citviet valstī gaiss atdzisīs līdz -8..-18 grādiem, bet vietām Kurzemē nekļūs vēsāks par -3..-6 grādiem. Mākoņi daļēji segs debesis un dažviet - galvenokārt valsts dienvidrietumos - nedaudz snigs. Vietām iespējama migla un sarma, vējš būs pavisam lēns.

Arī dienā vietām nedaudz snigs, saulaināks laiks būs Vidzemē un Latgalē. Pūšot lēnam dienvidu, dienvidaustrumu vējam, gaiss iesils līdz 0..-6 grādiem Kurzemē un Zemgalē un līdz -9..-13 grādiem valsts ziemeļaustrumu novados.

Rīgā otrdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, bez būtiskiem nokrišņiem. Pūtīs lēns dienvidaustrumu vējš. Gaisa temperatūra naktī noslīdēs līdz -9 grādiem, piepilsētā vietām līdz -15 grādiem; dienas gaitā termometra stabiņš pakāpsies līdz -5 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)