Banner 980x90

Mākslas dienās Valmierā piedāvās bezmaksas filmu programmu

Rīga, 27.marts, LETA. Valmieras Mākslas dienu laikā no 4.aprīļa līdz 25.aprīlim kino "Gaisma" varēs apmeklēt bezmaksas filmu seansus, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

4.aprīlī būs skatāma režisora Alberta Meisla filma "Airisa" - par stila ikonu Airisu Apfelu. Filma ir stāsts par modi, radošumu un spēju iedvesmot. Savukārt franču kino leģendas, režisores Anjēzes Vardas un fotomākslinieka JR jeb Žana Renē filma "Sejas, ciemi" stāsta par viņu pašu neparasto ceļojumu. Šī filma būs skatāma 11.aprīlī.

Mākslas dienu laikā būs skatāma arī pasaulē pirmā gleznotā pilnmetrāžas filma. "Mīlošais Vinsents" ir par gleznotāja Vinsenta van Goga dzīves pēdējām nedēļām. Filma būs skatāma 18.aprīlī. Savukārt režisora Hermana Vaskes filma par nepieciešamību pēc radošuma būs skatāma 25.aprīlī.

Kino seansu brīvbiļetes iepriekš jāizņem kinoteātra kasē.

No 1.aprīļa līdz 1.maijam Valmierā norisināsies Mākslas dienas, radošās norises apvienojot tematikā "#Soļi.Pilsēta.Es".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)