Banner 980x90

Maijā Valmierā sāks Kauguru ielas pārbūvi par kopējo līgumsummu 1 043 900 eiro

Rīga, 26.apr., LETA. No 7.maija Valmierā tiks sākta Kauguru ielas pārbūve par kopējo līgumsummu 1 043 900 eiro, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Kauguru ielas pārbūves laikā veiks ielas asfaltbetona virskārtas demontāžu, komunikāciju un inženiertīklu pārbūvi, lietusūdens kanalizācijas izbūvi un jaunas asfaltbetona virskārtas izveidi.

Līdz krustojumam ar Rūpniecības ielu abās Kauguru ielas pusēs tiks izbūvētas gājēju ietves - veloceliņi. Jauns gājēju ietves - veloceliņa posms tiks izveidots Kauguru ielas kreisajā pusē virzienā uz Cēsu ielu. Tāpat pārbūvētajos ielas posmos tiks uzstādīts energoefektīvs apgaismojums.

Atbilstoši iepirkuma rezultātiem Kauguru ielas pārbūvi veiks SIA "Limbažu ceļi" par kopējo līgumsummu 1 043 900 eiro bez PVN. Plānots, ka ielas pārbūvei tiks piesaistīts Eiropas Savienības Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējums.

Komunikāciju izbūves laikā transporta satiksmei tiks slēgts Kauguru ielas posms no Cēsu ielas līdz Rūpniecības ielai. Apbraucamais ceļš tiks organizēts pa Rūpniecības ielu un Cēsu ielu līdz autoceļa Valmiera-Cēsis-Drabeši (P20) un Kauguri-Ozolkalni (V185) krustojumam. Cēsu iela, posmā no šaursliežu dzelzceļa uzbēruma līdz krustojumam ar autoceļu V185, būs divvirzienu un braukšanas ātrums tiks ierobežots līdz 30 km/h.

Ielas pārbūves laikā starppilsētu autobusi pārbūvējamo ielas posmu apbrauks pa Cēsu ielu. Arī pilsētas autobusu kursēšanas maršrutos paredzamas izmaiņas.

Aktuālā informācija par satiksmes ierobežojumiem ir pieejama Valmieras pilsētas pašvaldības mājaslapas "www.valmiera.lv".

Pārbūves darbu laikā pašvaldība aicina sekot līdzi informācijai un ceļa zīmēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)