Banner 980x90

LZS un VL-TB/LNNK neizdodas gāzt Alojas novada priekšsēdētāju Vilni

Valmiera, 21.jūn., LETA. Alojas novada priekšsēdētājas amatu arī pēc pašvaldību vēlēšanām ir saglabājusi Dace Vilne (Reģionu alianse), aģentūra LETA noskaidroja Alojas novada domē.

Vilnes kandidatūru atbalstīja astoņi no 15 deputātiem - trīs deputāti no "Vidzemes partijas", divi deputāti no "Reģionu alianses", divi no "KPV LV" un Inese Bite no "Vienotības".

Pret līdzšinējo pašvaldības vadītāju balsoja četri "Latvijas Zemnieku savienība" (LZS) un trīs "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) deputāti, kuri domes priekšsēdētājas amatam virzīja Ingu Mauriņu-Kaļvu (VL-TB/LNNK).

Pašvaldību vēlēšanās Alojas novada vislielāko vēlētāju atbalstu guva LZS, kura ieguva četrus deputāta mandātus. Tai seko VL-TB/LNNK ar trim vietām domē. Trīs mandātus sev nodrošināja arī "Vidzemes partija". Iepriekšējās pašvaldības vadītājas Vilnes "Reģionu alianses" saraksts ieguva divus mandātus, tāpat kā "KPV LV", bet no "Vienotības" saraksta tikai vienai deputātei izdevās iekļūt domē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)