Banner 980x90

LTV finanšu rādītājus analizēs LTV revīzijas komisija, saturu - ViA pētnieks Buholcs

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) ceturtdien, 11.februārī, sēdē pieņēma lēmumu veikt Latvijas Televīzijas (LTV) valdes locekļu darbības izvērtējumu trīs virzienos līdz 24.februārim.

Kā aģentūru LETA informē NEPLP pārstāvji, izvērtējuma laikā tiks veikta LTV finanšu rādītāju analīze, pārbaudot naudas plūsmas atbilstību plānam, peļņas un zaudējumu aprēķinu un citu informāciju. Šo izvērtējumu veiks LTV revīzijas komisija.

Tāpat tiks izvērtēts valdes locekļu pilnvaru termiņā paveiktais sabiedriskā pasūtījumā plānošanā un izpildē atbilstoši NEPLP izvirzītajiem uzstādījumiem.

Neatkarīgu ekspertīzi, balstoties uz LTV sabiedriskā pasūtījuma plāniem un to izpildi, LTV valdei izvirzītajiem mērķiem un to izpildi, kā arī auditorijas pētījumiem, veiks Vidzemes Augstskolas Sociālo, ekonomisko un humanitāro pētījumu institūta pētnieks Jānis Buholcs.

NEPLP izbraukuma sēdē Latvijas Televīzijā 18.februārī uzklausīs LTV valdes locekļu atskaiti par paveikto aizvadīto trīs gadu laikā un atbildes uz LTV darbinieku jautājumiem.

Kā ziņots, LTV valdes pilnvaras beidzas 8.aprīlī un, ja uz valdes locekļu amatiem tiktu rīkots konkurss, tam būtu jānoslēdzas mēnesi pirms šī termiņa.

LTV valdes priekšsēdētājs ir Ivars Belte, valdes locekļi - Sergejs Ņesterovs, kurš atbild par programmu attīstību, un Māris Skujiņš, kura kompetencē ir finanšu un tehnoloģiju jautājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)